<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vi lanserer gratis banner-arkiv!

2 min lesetid

 

Vi i 24Nettbutikk vet at det kan være ressurskrevende og tidvis dyrt å lage grafiske materiale til sin nettbutikk eller kampanje på sosiale medier. Derfor har vi lyttet på tilbakemeldingene til våre kunder og lansert et arkiv med gratis grafisk materiale. Der kan du som kunde av oss hente ut flere sett med bilder tilpasset din nettbutikk og flere ulike sosiale medier.
 

Last ned gratis pakke med bannere til Black Friday!

 

TIPS FOR HVORDAN DU SKAL BENYTTE DEG AV BANNERARKIVET:

  • Bruk Facebook til å annonsere dine produkter

Vi i 24Nettbutikk mener at en av de beste markedskanalene å bruke nå for tiden er Facebook annonsering. Kostnaden er relativt lav, og du kan segmentere på hvilke type kunder du ønsker å vise annonsen til, hvor de bor og en hel rekke andre alternativer. I tillegg finnes det muligheter for å laste opp en fil med dine nåværende kunder, og få Facebook til å lage et speilpublikum med tilsvarende profiler. 

  • Nettbutikken din vil se bedre ut med profesjonelle bilder

Dagens kunder er svært kravstore til hvordan nettbutikker bør se ut, og for å konvertere dine besøkende i nettbutikken må den se bra ut og være enkel å navigere rundt.

  • E-post markedsføring er fortsatt effektiv

E-post markedsføring er fortsatt en av de mest kostnadseffektive markedskanalene som finnes. Har du et godt kundegrunnlag er vår ene og alene anbefaling å utnytte denne kanalen. Vi tilbyr deg å bruke Mailmojo som er en rimelig og brukervennlig.

  • Alltid tilgjengelig gratis materiell i vårt banner-arkiv

Vi vil legge til kontinuerlig grafisk materiell i ressursbanken slik at du kan benytte deg av dette til fremtidige kampanjer og markedsstunt.

I første om gang vil du kunne hente ut ferdig utarbeidet bildemateriale til å kjøre i gang med kampanje for Black Friday som går av stabelen fredag 24.november. Les mer om hvorfor du bør utnytte Black Friday her eller last ned sjekklisten om du er klar for Black Friday. Se også våre tilbud på komplett skreddersydd designpakke og markedsføring. Vi vil løpende utvide arikivet med materiell tilpasset de kommende kampanjeperiodene og som kjent er Black Friday startskuddet på julesalget. 

 

Last ned gratis pakke med bannere til Black Friday!

Del
Tags
design jul-og-nyttar blackfriday
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS