<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

VÅRE REFERANSER

Vi er stolte og ydmyke over at  Norges aller største tegneserieskaper Frode Øverli valgte 24Nettbutikk som plattform nå han skulle satse på nettsalg. Det er bare å ønske Frode, Pondus og Jokke lykke til :)

Galleri Øverli

Vi er stolte og ydmyke over at  Norges aller største tegneserieskaper Frode Øverli valgte 24Nettbutikk som plattform når han skulle satse på netthandel. Det er bare å ønske Frode, Pondus og Jokke lykke til :)

 

Hos Galleri Øverli kan du for øvrig bestille signerte Pondus- og Rutetidtrykk på staselige aluminiumsplater.

brewshop_ref

BREWSHOP

Brewshop ble etablert i Trondheim sommeren 2015, og er allerede Norges største frittstående bryggebutikk for hjemmebryggere og bryggerier.

"Vi har valgt 24Nettbutikk fremfor andre løsninger på grunn av meget god brukervennlighet, integrasjon mot logistikk, betalingsløsninger, regnskap og nyhetsbrev. Vi mener også at 24Nettbutikk ligger langt foran med tanke på SEO, som er alfa omega når det gjelder å lykkes som nettbutikk. 24Nettbutikk yter fantastisk kundeservice, og stiller også alltid opp ved ønsker om tilpasning av vår nettbutikk og når det er behov for teknisk hjelp :)"

Manfred Skårsmoen
General Manager i Brewshop

starbucks_ref

STARBUCKS

Da Starbucks skulle satse på netthandel valgte de 24Nettbutikk som sin samarbeidspartner.

Starbucks elsker kaffe av den beste kvaliteten og ønsker å nå så mange kunder som mulig. Dette gjør de gjennom sine mange kafeer og gjennom sin 24Nettbutikk. Her kan du selvsagt kjøpe Starbuck sin kaffe, men også te, drikkebegere og annet som kaffeelskere setter pris på.

foodsave_ref

FOODSAVE

Når Foodsave AS startet opp produksjonen av sitt innovativte brett for oppbevaring av pålegg og mat, tok det helt av! I løpet av få måneder solgte de flere titalls tusen bokser gjennom sin 24Nettbutikk.

Vi synes det er stor stas å følge Jan Ståle og de andre i Foodsave som med dette produktet beviser en gang for alle at det går an å lykkes med helt nye produkter, en god nettbutikkløsning og en helt rå markedsføringsstrategi.

strikkenett

STRIKKENETT

Strikkenett har vært med oss i mange år og er vel det beste beviset på at det går an å vokse med 24Nettbutikk. Strikkenett.no ble grunnlagt i 2011 og er i dag landets største nettforhandler av garn fra DROPS Design og Du Store Alpakka.

“Vi har fra dag én benyttet nettbutikkløsningen fra 24Nettbutikk. Vi valgte denne løsningen på grunn av brukervennlighet, fleksibilitet og sist men ikke minst den fantastiske kundeservicen de yter. Vi er i dag Norges største strikkebutikk på nett, og vi kan trygt anbefale 24Nettbutikk også om du har ambisjoner om å vokse og bli stor. Vi er svært fornøyd med 24Nettbutikk!”

Kathrine Jürgensen

jaktfall_m

JAKTFALL

Vi har hatt den fornøyelsen å følge Bjørnar og jaktfall.no fra han startet i 2008. Og for en utvikling det har vært! Bjørnar “skyter på alt” og deler gjerne sin begeistring for jakt til sine snart 40.000 følgere på facebook.

“Med en genuin interesse i å personlig tilrettelegge nettbutikken for den enkeltes behov, er 24Nettbutikk i særklasse. Etter min mening er 24Nettbutikk den aller beste butikkløsningen på markedet i dag. Vi har blitt kontaktet av MANGE leverandører av nettbutikkløsninger, alle disse er blitt avvist ene og alene fordi jeg ikke ser helt at noen innen dette markedet leverer en bedre butikkløsning enn 24Nettbutikk, når det gjelder imøtekommenhet og serviceinnstilling. En dose trønderhumor og ev. trønderslang beriker også hverdagen min et par-tre ganger i måneden :)”

Bjørnar Nestangen

hchair_ref

HCHAIR

HCHair ønsker å hjelpe deg med å få det fantastiske håret du alltid har ønsket deg! De tilbyr hovedsaklig luksushår av europeisk kvalitet og opprinnelse, men også indisk kvalitet og opprinnelse for de som ønsker et rimeligere alternativ.

HCHair har fått med seg Triana Iglesias og Caroline Berg Eriksen på laget og selger hår i lange baner via sin 24Nettbutikk. Vi i 24 digger hår og ønsker HCHair, Triana og Caroline lykke til med den videre satsningen.

dinbabyshower_ref

DINBABYSHOWER

"Når du skal starte nettbutikk, er det uendelig mange valg du må ta. Et av de viktigste valgene er leverandøren av nettbutikken. Fra første dag har jeg fått en helt fantastisk service! Når du møter på utfordringer, får du ærlige råd og du sitter alltid igjen med gode svar. De er genuint interessert i at nettopp din butikk skal lykkes, og gjør alt de kan for å legge til rette for det. Til alle dere som ønsker å lykkes med nettbutikk, kan jeg på det varmeste anbefale 24Nettbutikk!"

Caroline

kreativbelysining_ref

KREATIVBELYSNING

"Da vi skulle velge nettbutikkløsning vurderte vi flere løsninger. Vi valgte 24Nettbutikk av flere grunner. Integrasjonsmuligheter mot EDI, regnskap og betalingsløsninger. Brukervennlighet: For oss var det viktig at nettsiden både fungerer bra og ser bra ut. Her har vi mange muligheter for utseende samtidig som nettbutikkløsningen fungerer bra. Kundeservice: Fra og med dag én har vi fått god og rask hjelp med det vi trenger. Vi har vært kunde hos 24Nettbutikk siden 2013 og ser ingen grunn til å bytte leverandør!"

Daniel Brekke

pynttilfest_ref

PYNTTILFEST

"I mars 2013 åpnet jeg nettbutikken min pynttilfest.no. Det å starte butikk med 24Nettbutikk har vært en fantastisk reise for min del. Jeg bygger min drøm, og jeg er helt sikker på at den ikke hadde blitt bygd så raskt med noen annen nettbutikkløsning enn 24Nettbutikk! Jeg benyttet meg av 30 dagers gratis prøvetid, men visste etter få dager at det var denne løsningen jeg ønsket å jobbe med framover. Tusen takk 24Nettbutikk, for et kjempeflott samarbeid, jeg gleder meg til fortsettelsen."

Linn

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS