<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vår historie

PRØV GRATIS I 14 DAGER!
om_oss_1

Året var 2005 og etter et par måneder kunne vi stolt presentere en slags nettbutikk. Den gang var det få, om noen, norske nettbutikkplattformer. Samtidig var de vanskelig å bruke og hadde en kronglete brukeropplevelse sett fra butikkeiers og kundens perspektiv. Forretningsideen om å lage en norsk nettbutikkplattform hvor kundeopplevelsen ble satt i fokus tok form og 24Nettbutikk ble født.

Hele tiden har målet vært å hjelpe gründere til å lykkes med sin nettbutikksatsning. Ikke bare skal vi levere en moderne nettbutikkplattform, men også gi våre kunder gode råd om frakt, betaling, annonsering, sosiale medier og alt annet som skal til for å lykkes med nettbutikk. Nå, 1000+ butikker og mange år senere, føler vi at vi fortsatt er gründere og utvider konseptet 24Nettbutikk hver eneste dag.

Dette har selvsagt ikke vært mulig uten våre utrolige dyktige og dedikerte medarbeidere.

24Nettbutikk er lokalisert på Rørvik i Trøndelag.

 

om_oss_2

Vil du jobbe hos oss?

Hos oss kan du jobbe med nær sagt hva du vil, bare det er IT-relatert. Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige programmerere, designere, markedsførere og supportere. Hovedkontoret ligger i Rørvik (Nord-Trøndelag).

Les mer

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS