<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Drømmer du om å starte din egen
nettbutikk?

Denne guiden vise deg hvor enkelt det er å starte og drive nettbutikk hos oss.

DRØMMER DU OM Å STARTE DIN EGEN NETTBUTIKK?

Steg 1: Opprett demobutikk

Du får tilgang til din 14 dagers gratis demobutikk umiddelbart og kan starte å legge til firmainformasjon, velge design, legge inn logo (om du har en), opprette kategorier og legge til produkter. 

Vi anbefaler også å lese vår e-bok hvor du vil få mange tips og triks på hvordan du vil oppnå suksess med din nettbutikk..

 

Steg 2: Ta deg betalt

Det å kunne tilby en seriøs og velkjent betalingsløsning er viktig for at dine kunder skal få tillit til din nettbutikk. Tillit og trygghet bidrar også til økt omsetning og returnerende kunder.

Hos oss kan du tilby dine kunder mange ulike betalingsalternativer. Klarna Checkout, Vipps, RivertyTwo og Svea kan inkluderes uten oppstartsgebyr og er superenkle å komme i gang med. 

Trenger du andre betalingsalternativer i tillegg, for eksempel PayPal, er det naturligvis mulig.

 

Steg 3: Egen fraktavtale

Sammen med Norges største transportør av pakker, Posten/Bring, kan vi tilby de beste og mest innovative løsninger innen frakt og logistikk. Konseptet har vi kalt 24shipping.

24Shipping er fraktkonseptet som revolusjonerer ordrebehandlingen din, og som gir dine kunder en super brukeropplevelse, samtidig som du sparer både tid og penger.

Med 24Shipping forenkler vi bestillingsprosessen for frakt og integrerer den sømløst i ordrebehandlingen. Printing av fraktetiketter og pakkesedler skjer direkte fra ordrebehandlingen. Med 24Shipping tar ordrebehandlingen vesentlig kortere tid, og oppleves som friksjonsfri. 

 

Steg 4: Markedsfør dine produkter

Hos oss kan du markedsføre butikken din via alle ønskelige kanaler. Du kan markedsføre på Facebook eller Instagram, du kan satse på betalte annonser via Google Ads eller Google Shopping. Foretrekker du heller å bygge relasjon med kundene ved å markedsføre via nyhetsbrev er også dette integrert i 24Nettbutikk.

Dersom du vil satse på innholdsmarkedsføring, er butikkene våre søkemotoroptimaliserte slik at du kommer høyere opp på Google, og systemet gir deg mulighet til å opprette artikkeltekster.

 

Steg 5: Enkel ordrebehandling

Ordrebehandlingen i 24Nettbutikk er superenkel. Du kan selv velge om du ønsker å behandle én og én ordre, eller behandle mange ordrer i bulk.

Om du aktiverer SmartPrint vil du også automatisk kunne skrive ut adresseetikett og valgfrie dokumenter direkte fra ordrebehandlingen.

Ordrevinduet gir deg også en rekke muligheter til å redigere, skrive ut ulike ordredokumenter samt få forsendelsesstatus på pakken etter at den er sendt. 

Ordrer knyttet til betalingsmåtene Klarna og Vipps vil også automatisk bli aktivert, slik at du ikke trenger å logge deg inn i flere administrasjonspaneler.

 

Steg 6: Før regnskapet enkelt

Regnskap er et nødvendig onde og vi har forsøkt å gjøre dette arbeide så sømløst som mulig. Uansett om du gjør regnskapet selv eller via andre, kan du enkelt overføre ordredata fra butikken til ulike regnskapssystemer som for eksempel Fiken, Tripletex, 24SevenOffice og Visma eAccounting. Sjekk alle tilgjengelige regnskapsintegrasjonene her.

Du har også muligheter til å skrive ut salgsrapporter per dag, måned og år og bruke dette som grunnlag for regnskapet ditt.

 

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforsk alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS