<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Pynter du huset til jul? Sannsynligvis...

3 min lesetid

Det slår aldri feil. Når det nærmer seg jul, øker stressnivået hos mange. Spesielt når det gjelder å få ryddet, vasket og pyntet i huset. Og utenfor. For mange er dette først og fremst en tradisjon. Men vel så viktig er et annet aspekt ved fenomenet - med direkte relevans til nettbutikker...

Et hus som gleder seg til jul Kanskje ikke så mange som julepynter huset fullt sååå voldsomt da, men... :-)

I forbindelse med jula får mange mye besøk. Eller i allefall en annen form for besøk i huset enn man har ellers i året. Enten det er naboer, venner, slekt eller familie - så er julehøytida gjerne forbundet med sosiale sammenkomster i hjemmet. Da ønsker man at huset eller leiligheten skal fremstå på en god måte. Eller "julete" måte. Slik at de besøkende føler seg velkommen - og slik at man kjenner at det er jul når man er på besøk. Derfor rydder, vasker og pynter man huset for å oppnå dette.

housecleaning-christmas

Og nettopp det med "mye forventet besøk" er noe man kan si om nettbutikker også - i forbindelse med en tid som jula. Men for nettbutikkene er det ikke først og fremst siste del av desember dette gjelder, men perioden vi nærmer oss nå. I perioden november-desember er det svært mange nordmenn som vil handle julegaver - og en klar trend de siste årene har slik vi vet vært at flere og flere handler julegavene på nett.

Pynte i nettbutikken?

Da blir parallellen: Forventer man mye besøk - bør man pynte og ordne litt ekstra. Nettopp for at de besøkende føler seg velkommen - og blir satt i riktig julestemning. Også i nettbutikker. For dette kan fort være kjøpsutløsende!

julebutikk

Derfor ser vi at mange pynter og ordner sin nettbutikk for julehandelen. Og at man ved hjelp av gjennomført og profesjonell bruk av grafiske elementer fremhever varer eller varegrupper man har en formening om at man vil selge mer av. Fordi det snart er jul. Dette bør kanskje du også vurdere!? Og da gjerne også mot andre typiske store handleperioder/handledager - som for eksempel Black Friday! For Design er viktigere enn mange tror...


PS1:  Vi har nå en kampanje for våre kunder på tilrettelegging av designelementer (sliderbilde og profileringsbokser) både med tanke på julehandelen og opp imot Black Friday (25. november). Klikk her for å lese mer om det.

PS2:  Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Del
Tags
Markedsføring programvare Artikler&Tips design blackfriday
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS