VÅRE REFERANSER

DESIGNTJENESTER

Alle referanser
Referanser designtjenester
holmen2

HOLMEN REDERI

Da vårt nystartede rederi skulle ha ny logo, tok vi kontakt med designerne hos 24Nettbutikk. 

Her fikk vi gode råd om hva som er viktig i utforming av logo som bruk av farger og designelementer. Basert på samtalene vi hadde med designerne, ble det utviklet flere ulike logoer som vi kunne velge blant. Logoen vi bestemte oss for ble laget i ulike fil-formater slik at vi kunne bruke den både på nett og på trykksaker.Holmen Rederi er svært fornøyd med vår nye logo og kan trygt anbefale 24Nettbutikk :)

Ila Emilsen
Holmen Rederi

viridi_starterpakke

virididetails.no

Samtidig få sin personlige stil og et visuelt ønske oppfylt. Utrolig bra tjeneste på 24nettbutikk!
De hører på deg, og de gir deg en proff nettside som gjenspeiler din personlige stil og oppfyller ditt ønske om et estetisk visuelt uttrykk. Anbefales på det varmeste!

utseende_grunder

utseende.no

Ved oppstart av Utseende.no - Koreansk Hudpleie og kosmetikk, søkte vi etter en nettbutikkplattform som kunne tilby effektive og gode integrerte tjenester.
Valget falt naturlig på 24Nettbutikk da de hadde gode betalingsløsninger, enkle leveringsløsninger med 24shipping samt in house designer tjenester. Vi har ikke angret et sekund på dette valget. Alt har fungert perfekt fra starten av og servicen er helt fantastisk. Vi kan varmt anbefale 24Nettbutikk.

Linn Nguyen,
Utseende.no

galleri_storø_starter

Galleri Storø

Designprosessen var en positiv overraskelse i arbeidet med å etablere en ny nettbutikk!
Alle våre ønsker og innspill ble hørt og tatt med i prosessen, og det ble gitt konstruktive tilbakemeldinger på hva som funket og hva som burde utbedres. Vår designer var tilgjengelig når vi trengte det og vi opplevde ham som erfaren og trygg, stolt av jobben sin og like opptatt av et godt resultat som oss. Vi har i dag en nettbutikk vi er skikkelig stolt av, får mye skryt av og ikke minst har gitt oss de kundene vi ønsket oss.

Kjersti og Olaf Storø,
storoe.no

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS