<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Et godt design
SELGER!

Nettbutikkens design representerer deg og din bedrift, og nettbutikken er ditt utstillingsvindu mot dine kunder.

PRØV GRATIS I 14 DAGER!
responsivedesign
designside

Hva er et bra design?

Nettbutikkens design representerer deg og din bedrift, og nettbutikken er ditt utstillingsvindu mot dine kunder. Designet er derfor viktig fordi det påvirker hvordan dine kunder oppfatter bedriften din. 

Inntrykket du gir kan enten føre til at kunden forlater nettbutikken din og henvender seg til en konkurrent, eller så kan utseendet gi et godt førsteinntrykk som skaper trygghet og som dermed fører til et salg som gir deg mulighet til å bygge god relasjon og få tilbakevendende kunder.

Et godt design skal ikke kun gi trygghet for dine kunder, det skal også veilede i riktig retning. Man kan bruke designet til å fremheve ønskede kategorier og produkter, du kan fremheve ønskede sosiale medier-kanaler eller annet som din kundegruppe er på leting etter.

Målet er ofte å skape den perfekte kundereisen parallelt med å presentere deg og din bedrift fra den beste siden. Får du til det, vil du både få økt salg og en lojal og tilbakevendende kundegruppe.

I din 24Nettbutikk-butikk kan du enkelt velge blant flere moderne designmaler, hvor alle er responsive og tilpasser seg til alle enheter enten det er telefon, nettbrett eller desktop. Du personliggjør butikken ved å legge inn din bedrifts logo, font og farger. Dette gir deg en god start til å kunne gi kundene det beste førsteinntrykket og starte den perfekte kundereisen.

Vi i 24Nettbutikk har over 10 års erfaring med utforming av nettbutikker og har derfor god innsikt i hva ulike kundegrupper ønsker. Vil du ha hjelp til å designe din bedrifts logo, designe en markedsføringskampanje eller du ønsker hjelp til å profesjonalisere din nettbutikk, tilbyr vi ulike designtjenester som passer for de aller fleste. Ta gjerne en titt på de ulike lenger ned på siden.

Har du designrelaterte spørsmål, deler vi gjerne våre erfaringer med deg, helt uforpliktende og kostnadsfritt. 

Åpningstider:

Mandag - fredag
08.30 - 16.00 

Du kan nå oss på følgende kanaler:

Chat med oss 
(nederst til høyre)

Referanser designtjenester

benew

BENEW.NO

Meget imponert og fornøyd!

Vi hadde en kort prat i forkant før Martin startet designet, så sendte vi over litt ideer og ønsker. Første utkast som kom satte oss helt ut! For et løft det gav butikken, det ble mye bedre resultat enn vi noen gang hadde drømt om. Vi finspikket litt på småting sammen med designer, og ny side vi er skikkelig, skikkelig stolte av, gikk online bare på noen dager. For et resultat, for en service. Så gøy å jobbe med profesjonelle, dyktige mennesker. 

Vi gir våre høyeste anbefalinger til både 24Nettbutikk og designeren, Martin!

Svein Erik Scheie,
Benew.no

sveiseprodukter

SVEISEPRODUKTER.NO

Martin designet noe som jeg kanskje ikke hadde valgt selv, men da han var ferdig, syntes jeg det ble veldig bra.

Det er stor forskjell på å tro og å vite, og Martin har kunnskapen som skal til for å vite hva som fungerer i praksis. Han tok butikken fra "littegrann proff" til "helproff" og gjennomdesignet den slik at alle elementer passer sammen.
Jeg fikk inntrykk av at Martin hadde voldsomt mye å gjøre, men det gikk helt greit å vente en dag eller to på respons, fordi da han jobbet på butikken vår, var det full fokus.
Designet, sammen med aktiv markedsføring gjennom Google Ads, har tatt butikken til nye høyder, og omsetningen fra 1.mars 2021 har økt kraftig.

Sveiseprodukter.no

utseende_grunder

UTSEENDE.NO

Ved oppstart av Utseende.no - Koreansk Hudpleie og kosmetikk, søkte vi etter en nettbutikkplattform som kunne tilby effektive og gode integrerte tjenester.

Valget falt naturlig på 24Nettbutikk da de hadde gode betalingsløsninger, enkle leveringsløsninger med 24shipping samt in house designer tjenester. Vi har ikke angret et sekund på dette valget. Alt har fungert perfekt fra starten av og servicen er helt fantastisk. Vi kan varmt anbefale 24Nettbutikk.

Linn Nguyen,
Utseende.no

viridi_starterpakke

VIRIDIDETAILS.NO

Samtidig få sin personlige stil og et visuelt ønske oppfylt. Utrolig bra tjeneste på 24nettbutikk!

De hører på deg, og de gir deg en proff nettside som gjenspeiler din personlige stil og oppfyller ditt ønske om et estetisk visuelt uttrykk. Anbefales på det varmeste!

Virididetails.no

galleri_storø_starter

GALLERI STORØ

Designprosessen var en positiv overraskelse i arbeidet med å etablere en ny nettbutikk!

Alle våre ønsker og innspill ble hørt og tatt med i prosessen, og det ble gitt konstruktive tilbakemeldinger på hva som funket og hva som burde utbedres. Vår designer var tilgjengelig når vi trengte det og vi opplevde ham som erfaren og trygg, stolt av jobben sin og like opptatt av et godt resultat som oss. Vi har i dag en nettbutikk vi er skikkelig stolt av, får mye skryt av og ikke minst har gitt oss de kundene vi ønsket oss.

Kjersti og Olaf Storø,
Storoe.no

holmen2

HOLMEN REDERI

Da vårt nystartede rederi skulle ha ny logo, tok vi kontakt med designerne hos 24Nettbutikk. 

Her fikk vi gode råd om hva som er viktig i utforming av logo som bruk av farger og designelementer. Basert på samtalene vi hadde med designerne, ble det utviklet flere ulike logoer som vi kunne velge blant. Logoen vi bestemte oss for ble laget i ulike fil-formater slik at vi kunne bruke den både på nett og på trykksaker.Holmen Rederi er svært fornøyd med vår nye logo og kan trygt anbefale 24Nettbutikk :)

Ila Emilsen
Holmen Rederi

Avtal ønsket tid i kalenderen vår

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS