<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

DESIGN

Hos oss får du den designhjelpen du trenger

design_new

24Design

Nettbutikkens design representerer deg og din bedrift, og nettbutikken er ditt utstillingsvindu mot dine kunder. Designet er derfor viktig fordi det påvirker hvordan dine kunder oppfatter bedriften din. 

Inntrykket du gir kan enten føre til at kunden forlater nettbutikken din og henvender seg til en konkurrent, eller så kan utseendet gi et godt førsteinntrykk som skaper trygghet og som dermed fører til et salg som gir deg mulighet til å bygge god relasjon og få tilbakevendende kunder.

Et godt design skal ikke kun gi trygghet for dine kunder, det skal også veilede i riktig retning. Man kan bruke designet til å fremheve ønskede kategorier og produkter, du kan fremheve ønskede sosiale medier-kanaler eller annet som din kundegruppe er på leting etter.

Målet er ofte å skape den perfekte kundereisen parallelt med å presentere deg og din bedrift fra den beste siden. Får du til det, vil du både få økt salg og en lojal og tilbakevendende kundegruppe.

I din 24Nettbutikk-butikk kan du enkelt velge blant flere moderne designmaler, hvor alle er responsive og tilpasser seg til alle enheter enten det er telefon, nettbrett eller desktop. Du personliggjør butikken ved å legge inn din bedrifts logo, font og farger. Dette gir deg en god start til å kunne gi kundene det beste førsteinntrykket og starte den perfekte kundereisen.

Vi i 24Nettbutikk har over 10 års erfaring med utforming av nettbutikker og har derfor god innsikt i hva ulike kundegrupper ønsker. Vil du ha hjelp til å designe din bedrifts logo, designe en markedsføringskampanje eller du ønsker hjelp til å profesjonalisere din nettbutikk, tilbyr vi ulike designtjenester som passer for de aller fleste. Ta gjerne en titt på de ulike lenger ned på siden.

Har du designrelaterte spørsmål, deler vi gjerne våre erfaringer med deg, helt uforpliktende og kostnadsfritt. 

Åpningstider:

Mandag - fredag
08.30 - 16.00 

Du kan nå oss på følgende kanaler:

Chat med oss 
(nederst til høyre)

Avtal ønsket tid i kalenderen vår

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS