<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Riverty

Om Riverty

Mange forbrukere er interessert i å bruke "Kjøp nå Betal senere"-produkter. De som handler på nett ønsker å se, føle og prøve varene før de betaler for dem. Med Rivertys betalingsløsninger kan du tilby en fleksibel betalingsprosess i nettbutikken din, som integreres enkelt i din kasseløsning og innfrir kundens forventninger til enkel og sømløs betaling.

Riverty, tidligere kjent som AfterPay, har blant annet nettbutikkene Interflora og Lekekassen på kundelisten.

Riverty tilbyr faktura per 14 eller 30 dager, samlefaktura samt delbetaling. Delbetaling er spesielt fordelaktig om du selger varer med høy verdi, da kunden kan velge å dele beløpet. Dette vil øke konverteringsfrekvensen og antall salg

Integrasjonen vår

  • Ordrebehandlingen er integrert sømløst med riverty, slik at du aldri trenger å forlate nettbutikken din for å behandle ordrer.
  • Transaksjonspris mellom 2,00% - 3,99%, avhengig av lisensplan.
  • Ingen etableringsgebyr og ingen månedspris
  • For å bestille Riverty logger du inn i nettbutikkens administrasjonspanel, og navigere deg til Innstillinger -> Betaling . Der finner du en bestillingsknapp. Klikk på den og fyll inn nødvendig informasjon på bestillingsskjemaet.

Les mer om Riverty

 

Riverty

Tilgjengelig på:

StartUp Premium Premium Pluss

Integrasjonskostnad:

kr 0,-

Pris:

kr 0 per mnd

Transaksjonspris:

fra 2,00% - 3,99%, avhengig av lisensplan.

Kategori:

Betaling

Partner:

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS