Ofte stilte spørsmål om nettbutikk / FAQ

Hvordan kan jeg få betalt av mine kunder?

Klarna Checkout og Svea Finans kommer ferdig integrert i nettbutikken. Med Klarna Checkout eller Svea Finans kan dine kunder velge om de ønsker å betale med faktura, delbetaling eller kort. Uansett hvilket betalingsalternativ kunden velger er du sikret fullt oppgjør fra Klarna eller Svea Finans. Når du har pakket produktene og sender leveringsbekreftelse til kunden, vil dette automatisk bli registrert hos Klarna eller Svea Finans, og du får pengene på konto. Enklere kan det ikke gjøres. Skulle du ønske å benytte en annen betalingsleverandør, går dette selvfølgelig også helt fint.

Er det noen oppstartsavgift?

Du betaler kun månedlig lisenspris. Har du spesielle behov vil dette bli fakturert etter avtale.

Er support helt gratis?

Ja, du har fri support på alle våre produkter, også i din gratis 30-dagers demoperiode, så vi anbefaler deg å bruke den :)

Hva skjer når jeg passerer den månedlige grensen for antall ordre?

Når du passerer denne grensen vil du automatisk bli oppgradert til neste abonnementspakke.

Kan jeg bruke domenenavnet jeg allerede har?

Ja, så lenge du har muligheter for DNS-administrasjon hos din serverleverandør er dette mulig. Vi "peker" da om din nettadresse til våre servere.

Kan jeg knytte flere domener til nettbutikken?

Ja, bare ta kontakt med support så fikser vi dette.

Hvor lang tid tar det å opprette en butikk?

Du registrerer en gratis 30-dagers prøveperiode og kan begynne innen få sekunder.

Trenger jeg webhotell?

Webhotell er inkludert i alle våre pakker.

Hva med domenenavn?

Du kan registrere ditt domenenavn hos hvilken som helst domeneleverandør. Sjekk ut vår samarbeidspartner

Kan jeg integrere 24Nettbutikk med andre applikasjoner?

24Nettbutikk har integrasjoner med mange applikasjoner brukt i e-handel, inkludert betalingsmåter, leveringsmåter, markedsføring, EDI og mye mer. Vi er også partnere med ConnectMyApps, en norsk integrasjonsplatform som er klare til å tilby forhåndslagde integrasjoner mot 24Nettbutikk og mange av Norges mest populære bedrifts- og ERP-systemer. Les mer om ConnectMyApps, eller besøk deres hjemmeside for mer informasjon.

Kan jeg bestemme utseende på nettbutikken selv?

Hvis du velger premiumspakken har du mange ulike maler/design å velge blant. I tillegg kan du spesialtilpasse utseende innenfor malen ved å endre farger og plassering på elementer. Hvis du velger basis har du en standardmal men kan fortsatt endre farger m.m.