<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Starbucks Norge med nettbutikk

2 min lesetid

Vi er med dette veldig glad for å kunne gratulere Starbucks Norge med sin nyåpna nettbutikk - Starbucks Store

STARBUCKS STORE - til stor glede for kaffe- og te-elskende nordmenn! STARBUCKS STORE - når også i Norge! - Til stor glede for kaffe- og te-elskende nordmenn!

Det er selvsagt veldig gøy for oss at 24Nettbutkk blir valgt som leverandør når norgesavdelingen til et internasjonalt brand som Starbucks skal starte nettbutikk. Men samtidig er det en god bekreftelse for oss på at vårt produkt også fint kan skalere oppover til større butikker. I praksis er det jo ingen grense som sådan som gjør at vi hittil har hatt flest kunder i smb - "small-medium-businesses"-segmentet.

Med Starbucks sin nettbutikk bekrefter vi både overfor oss selv og overfor markedet at vi har et godt produkt, med funksjonalitet og utseende for nettbutikker i mange ulike størrelser. Og vi viser at vi kan levere design som tilfredsstiller kunder som stiller større krav til oppsett og design - slik Starbucks naturligvis har gjort.

Men nå fikk jeg lyst på kaffe her... ;-)

Del
Tags
programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS