<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Har omsatt for over 135 millioner via 24Nettbutikk

Bjørnar Nestangen hadde ingen kunnskap om drift av en nettbutikk, men ville utfordre tilbudet rundt jaktutstyr. Derfor valgte han i 2008 å gå for løsningen til 24Nettbutikk. Det finnes millioner av grunner til at det var et godt valg.

3 min lesetid

Bjørnar Nestangen hadde ingen kunnskap om drift av en nettbutikk, men ville utfordre tilbudet rundt jaktutstyr. Derfor valgte han i 2008 å gå for løsningen til 24Nettbutikk. Det finnes millioner av grunner til at det var et godt valg.

Bjørnar Nestangen har jaktet siden tenårene, og syntes at utvalget av jaktutstyr bar preg av at de fleste handlet fra de samme importørene og stedene. Da kom ideen om å begynne å selge jaktutstyr selv. Han slo raskt fra seg å ha en fysisk butikk da han så nettbutikk som den rette veien å gå. Og slik ble nettbutikken jaktfall.no til. 

– Med en ren nettbutikk har du full kontroll over varelageret på en helt annen måte enn med et butikklokale, samt mindre utgifter, sier sjefen i jaktfall.no.

Jaktfall har med årene bygget opp et bredt sortiment av kvalitetsvarer som importeres direkte fra produsentene, slik at man får gode produkter til bra priser frem til sluttkundene. 

Vil ikke skifte nettbutikkleverandør

Jaktfall har siden oppstart brukt 24Nettbutikk sin infrastruktur. Bjørnar valgte 24Nettbutikk fordi han fikk god informasjon om kostnadene og hva de kunne tilby av tjenester. Selv 12 år senere med flere forsøk på å bli kuppet av andre leverandører, sier Bjørnar klart ifra at han ikke vil skifte. Han tilegner 24Nettbutikk deler av sin suksess. 

– De er der når jeg trenger de. Jeg hadde ikke blitt der i 12 år om det var noe jeg ikke var fornøyd med. Det hadde ikke fungert, og jeg anbefaler 24Nettbutikk på det varmeste.

I spørsmål om tips til de som vurderer å starte nettbutikk svarer Bjørnar:

– Det må være å benytte 24Nettbutikk sin løsning. Den er svært enkel i bruk, samt det er en fornuftig inngangspris. De er hele tiden på plass og trykker til ved behov når du trenger teknisk hjelp.

135 millioner

Den største bekymringen i starten for Nestangen var å få presentert varene sine på de riktige stedene. Og det største arbeidet var å skrive tekster om produktene og redigere bilder. 

Jeg tjente penger fra første år, men den første perioden må man bruke mer eller mindre alt man tjener på markedsføring, sier Bjørnar. 

Han hadde aldri jobbet med eller hadde kjennskap til drift av en nettbutikk, men via 24Nettbutikk sin løsning, og sin egen markedsføring ble det raskt lønn for strevet. 

– Nå ligger omsetningen stabilt på ca 8 millioner i året med to ansatte. Jaktfall har omsatt jaktutstyr for godt over 135 millioner, og er en dynamisk nettbutikk som har over 40.000 følgere på Facebook, sier Nestangen. 

Igjen mener han at dette er et resultat av at hans nettbutikk har en nettbutikkleverandør som jobber med han for å nå hans mål. 

– Man kan fokusere på å finne de rette varene, og vite at nettbutikken «går av seg selv», avslutter Bjørnar Nestangen. 

 

 

Har du enda ikke startet nettbutikk?

Prøv gratis i 14 dager!

 

 

 

Del
Tags
strategi salg
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS