<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

EG Xena

Visma.net er et dynamisk ERP-system for større bedrifter som har ambisjoner om å vokse.

 

Hvordan fungerer integrasjonen?

Integrasjonen henter automatisk fakturaer fra Xena og importerer det inn i det regnskapssystemet du ønsker. Vi har ferdige løsninger for de fleste aktører innenfor fakturaoppfølging, inkasso og factoring. Vi kan også levere automatisert regnskapsimport fra forskjellige fagsystemer og bransjesystemer.

Hvem passer integrasjonen for?

Både små og mellomstore bedrifter bruker EG Xena for å holde styr på økonomi, bestillinger, kjøp, lager eller andre ting. Løsningen er modulbasert og ved å tildele dine ansatte en rolle kan du kontrollere hvilke moduler de bruker. Alle kan jobbe i ett og samme system, med hvert sitt ansvar, roller og tilgang.

EG Xena brukes spesielt i byggebransjen. Vår prosjekt- og ordrestyring gjør det enkelt og oversiktlig i hverdagen å ha oversikt over alle oppgaver og kostnader. Savner du funksjoner er det mange integrasjoner og apper tilgjengelig i EG Xena appstore, f.eks. iizy fakturaintegrasjon.

Bestilling

Integrasjonen går via vår samarbeidspartner iizy.

Bestillingsside: https://iizy.no/integrasjoner/24nettbutikk/


EG Xena

Tilgjengelig på:

Premium Premium Pluss

Integrasjonskostnad fra 24Nettbutikk:

kr 0,-

Pris fra 24nnettbutikk:

kr 99,- per mnd

Kategori:

Regnskap

Partner:
Flere i: Regnskap

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS