Andre funksjoner

I en profesjonell nettbutikkplattform som 24Nettbutikk, finnes det utrolig mange funksjoner og ikke alle kan få sin egen side. Mange av funksjonene blir du også først kjent med når de tas i bruk.

Andre funksjoner

Vi i 24Nettbutikk-teamet jobber hver eneste dag med å lage nye funksjoner. Noen går ut på å gjøre arbeidshverdag din enklere, andre som gjør at du konverterer mer og atter andre kan gi deg mulighet til markedsføre produktene dine på en bedre måte.

I en profesjonell nettbutikkplattform som 24Nettbutikk, finnes det utrolig mange funksjoner og ikke alle kan få sin egen side. Mange av funksjonene blir du også først kjent med når de tas i bruk.

Her er et lite knippe funksjoner som ikke fikk sin egen side


Brukeradministrasjon

Er dere flere som driver nettbutikken sammen, eller ønsker du å gi tilgang til regnskapsføreren, kan du legge til flere brukere slik at disse får egen innlogging til administrasjonspanelet.

Differensiert mva

Ikke alle produkter skal ha standard merverdiavgiftssats. Dette gjelder for eksempel bøker eller matprodukter. Du bestemmer selv hvilken sats som skal knyttes til hvert produkt og om du ikke finner din sats i listen kan du opprette en egen. Du kan også endre merverdiavgiftssats på alle produkter i nettbutikken ved ett klikk.

Last opp egen brevhode-logo

Du sender en rekke ulike dokumenter til dine kunder slik som f.eks. leveringsbekreftelse. På disse dokumentene kan du laste opp en egen logo som kan være ulik logoen i butikken. Det å legge til egen brevhode-logo ser både bra ut og du virker mer profesjonell.

Dropshipping

Med dropshipping kan du sende varer direkte fra en leverandørs lager. Opprett leverandørliste som du knytter til produktene. Når du får inn en ordre, kan du enkelt sende bestillingen til riktig leverandør.

Produsenter

Lag egen liste over dine produsenter og knytt så produsent til produktet. Dette lar dine kunder klikke på ønsket produsentnavn og få opp alle produkter som er knyttet til produsenten.

Minste tillatte kjøpesum

Ved å sette minste tillatte kjøpesum må kunden handle for over dette beløpet for å kunne handle i butikken din.

Gaveinnpakning

Ved å aktivere denne funksjonen kan dine kunder få tilbud om gaveinnpakning. Valget kommer opp i kassen og kunden kan klikke av om han ønsker å benytte seg av tilbudet eller ikke. Du bestemmer selv tekst og beløp for tjenesten.

Bestem selv!

Avhengig av hvilke theme/designmal du ønsker å benytte finnes det en rekke ulike valg du kan ta med hensyn til utseende og valg kunden kan gjøre. Dette kan være elementer som:

 • Antall produkter på forsiden
 • Om produktene på forsiden skal vises tilfeldig eller etter rekkefølgen i sin kategori
 • Om du ønsker å vise ingress-tekst i produktlisten
 • Om du ønsker å la kunden sette antall selv ved kjøp
 • Hvilke sosiale medier-valg du ønsker å vise? Twitter, FAcebook, Google+, Pinterest eller e-post.
 • Om produktkategorien skal vises som nedtrekksfelt, sidestolpe eller begge
 • Om du ønsker runde hjørner på produktbildene
 • Hvilken Hjem-knapp du ønsker å vise.
 • Og ellers en rekke andre valg. Se “Utseende” i 24Admin.


Kjøp som - Legg til en ordre på vegne av kunden

Du kan legge til en ordre på vegne av en kunde om kunden er registrert i butikken fra før. Dette kan være smart om kunden ringer inn en ordre eller ønsker hjelp til å handle i butikken din.

Send e-post til kunden fra ordrevinduet

Send en e-post til kunden direkte fra ordrevinduet og velg å legge til ulike dokumenter tilhørende ordren. All kommunikasjon med kunden blir tatt vare på.


Andre funksjoner tilknyttet produkt


Utsolgt tekst
Legg til ulike utsolgt-tekst til produktet. F.eks. “Bestillingsvare - 2 ukers leveringstid”

Produktlogg
Her får du full oversikt over produktet. Første gang du la det inn, lagerendring i form av salg, retur, sletting og oppdatering av lager.

Fritekstfelt
Her kan du legge til et ekstra fritekstfelt knyttet til produktet. Dette fritekstfeltet lar kunden skrive en kommentar til hvert produkt som handles.
Et eksempel hvor denne modulen kan være nyttig er hvis du selger en t-skjorte og du vil la kunden selv bestemme trykket på denne t-skjorten.

Kjøpt av
Finn ut av hvem som har kjøpt et spesielt produkt og når. Lenke direkte til ordrevinduet.

Tilknytt produktet til flere kategorier
Du kan velge å vise produkter i flere ulike kategorier. Fra denne siden har du full oversikt over hvor produktet er vist.

Relaterte produkter
Via dette valget kan du knytte produktet opp mot andre relaterte produkter. Du får også valget om relasjonen skal gå andre veien. 

Bestselger

Få oversikt over dine bestselgere og velg om du ønsker å vise disse til kunden i egen boks.
Velg også om du ønsker visningen skal baseres på de produktene som faktisk har solgt best, eller bestem selv dine bestselgere.

Produktimport

Import av produkter er nyttig om du sitter på en csv/excel-fil og ønsker å fylle butikken med produkter på en hurtig måte.
Når du laster opp filen din kan du forhåndsvise før selve importen slik at du er sikker på at de riktige kolonnene blir “mappet” til riktig felt i databasen. Funksjonen er utstyrt med eksempeldata og veiledning.

Logoer

Med denne funksjonen menes ikke din egen logo, men logo (eller andre designelementer) fra dine samarbeidspartnere. Disse logoene vises i bunnen av butikken.

Finner du ikke funksjonen du lette etter, eller har andre spørsmål er det bare å ta kontakt med support på 22 33 66 88 - e-post: post@24nettbutikk.no eller chat med oss direkte.
whole_book.png

Få gratis e-bok ved bestilling av 24Nettbutikk

E-boken “Slå knockout på dine konkurrenter“ viser deg hva du skal fokusere på for å oppnå suksess med netthandel og hvordan du med enkle grep kan vinne over dine konkurrenter.

E-boken inneholder informasjon om blant annet:

 • lag den ultimate produktsiden
 • øk salget med gode call-to-action-knapper
 • slik markedsfører du deg

LES MER OM E-BOKEN