<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sommertips 2 - Sjekk produkt- beskrivelsene!

2 min lesetid

Vi har lova dere 4 sommertips inn mot sommeren og - for mange - ferietid. Tips vi anbefaler dere som driver nettbutikk å følge, dersom dere ønsker økt salg i nettbutikken. Og det gjør jo alle :-) Forrige fredag fokuserte vi på produktbildene, og kom med noen tips for å ta bedre bilder. I dag kommer sommertips 2, og vi flytter oss nå til produktbeskrivelsen.

 

"Lorem ipsum dolor sit amet" er sjelden smart som produktbeskrivelse.. :-) "Lorem ipsum dolor sit amet" er - for the record - ikke spesielt smart som produktbeskrivelse.. :-)

 

Det er alltid en utfordring for nettbutikker å kunne gi kunder tilsvarende inntrykk av produktene som fysiske butikker klarer. Fordi man ikke har så mye anna enn bilder og tekst til å hjelpe seg med. Derfor blir også teksten svært viktig for nettbutikker. Når man vil oppnå suksess over tid er det vesentlig med kvalitet i alle ledd. Da er det dumt  å slurve med noe så grunnleggende som selve beskrivelsen av det enkelte produkt. Skrive- og formateringsfeil er da selvsagt unødvendig og kan være ødeleggende for en butikk som ellers har det meste på stell. Vi anbefaler dere derfor nå å bruke litt ekstra tid på produktbeskrivelsene inn mot sommeren. Her er noen konkrete ting som kan være verdt å sjekke litt ekstra da:

Tenk som om du var en kunde, og sjekk om du gjennom produktbeskrivelsene får tilstrekkelig informasjon om:

  • Utseende/finish.
  • Mål/størrelser.
  • Fargevariasjoner.
  • Hva kunder mener eller sier.

Gå dessuten alltid en ekstra runde og sjekk:

  • Rettskriving og grammatikk.
  • Formatering og tegnsetting.
  • At informasjon og detaljer er helt korrekt.
  • Eventuelle gjentagelser eller mangler.

Nytt sommertips kommer om en uke! :-)

PS:  Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager

PRØV GRATIS I 14 DAGER!

Del
Tags
Markedsføring programvare Artikler&Tips
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS