Markedsføring | 15 februar 2018

Månedens nettbutikk februar 2018

Hver måned velger vi en av våre kunder og tildeler dem med tittelen Månedens nettbutikk.

3 min lesetid

Brewshop.no ble etablert i Trondheim sommeren 2015, og er på under tre år allerede en av Norges ledende nettbutikker for hjemmebryggere og bryggerier. De er også for andre år på rad nominert til Folkets Nettfavoritt. Vi har tatt en prat med Manfred, daglig leder i Brewshop.

Målet deres er å være den foretrukne leverandøren av råvarer og utstyr til ølbrygging i Norge gjennom å yte førsteklasses kundeservice, rask og rimelig levering til hele landet, konkurransedyktige priser og et stort utvalg av produkter.

"Vi jobber kontinuerlig og bevisst med å utvikle vårt unike sortiment, spesielt innen høykvalitetsprodukter som man ikke finner overalt ellers">, forteller Manfred.

Brewshop 24nettbutikk

 

6 raske spørsmål med Brewshop:

Hva var din motivasjon for å starte nettbutikk?

Brewshop.no ble startet med ølbrygging som hobby og et behov for et bedre utvalg av produkter og løsninger enn det eksisterende bryggebutikker kunne tilby. Ingen spesielle aktører skilte seg ut, og de aller fleste hadde stort sett akkurat de samme varene. Med det som bakgrunn, samt en sterk drivkraft for å bygge opp en egen virksomhet, gleden av å finne nye produkter og drive salg, kundeservice og markedsføring , ble Brewshop startet i det små sommeren 2015 med løsningen hos 24Nettbutikk som plattform.

Hva synes du er det viktigste å tenke på ved oppstart av nettbutikk?

Ved oppstart av nettbutikken bør man tenke på blant annet brukervennlighet, slik at det er lett å tilpasse nettsidens design med bilder og tekst, og enkelt å legge inn og endre produkter og priser. Det er viktig at det er sømløs og enkel integrasjon mot forskjellige betalingsløsninger og fraktleverandører, og at det er gode muligheter med tanke på søkemotoroptimalisering. Blir ikke nettsiden godt nok synliggjort på Google, så hjelper det lite med et flott design og et hav av produkter.

Gjorde du noen form for markedsundersøkelse før du startet opp?

Vi vurderte flere leverandører av modulbaserte nettbutikkløsninger, samt egen utvikling med Wordpress, Magento osv.

Hva er din målsetning for nettbutikken?

Vår målsetning er å utvikle Brewshop.no til den ledende aktøren innen bryggebutikker i Norge, for både hjemmebryggere og det profesjonelle markedet.

Har du noen gode råd å gi andre som skal starte nettbutikk?

Ta utgangspunkt i norsk modulbasert nettbutikk. Da er du raskt i gang med et rimelig system, og er sikret enkel integrasjon mot norske betalings- og logistikkløsninger. De beste modulbaserte systemene har i dag så mange muligheter, at det i starten skal være helt unødvendig å svi av mye kapital på et skreddersydd system.

Hva gjorde at du valgte 24Nettbutikk?

Vi valgte 24Nettbutikk på grunn av meget bra brukervennlighet, mange fine moduler/designmaler å ta utgangspunkt i for videre tilpasning, integrasjon mot flere frakt- og betalingsløsnigner, og ikke minst et system som er fantastisk tilrettelagt for søkeoptimalisering. Rask og god kundeservice er også viktig, noe som har vært i toppklasse hos 24Nettbutikk. Videre er det et stort pluss at 24Nettbutikk har integrert løsning for nyhetsbrev gjennom MailMojo, og funksjon for remarketing gjennom VePanel slik at kunder med dårlig tid for eksempel kan få sin handlekurv sendt per email for å fullføre sin handlerunde ved en senere anledning.

 

Folkets nettfavoritt

Brewshop er for andre år på rad nominert til Folkets Nettfavoritt. I 2017 endte nettbutikken på Topp 10. Etter første uke i nominasjonskampanjen til Folkets Nettfavoritt 2018, er de blant Topp 3. Synes du det hadde vært kult om en ølbryggebutikk fortjener å bli kåret til en av Norges beste nettbutikker i år, så kan du stemme her. I tillegg kan du vinne kr 10.000,- til nettshopping!

24Nettbutikk ønsker Brewshop lykke til videre i deres satsning!

 Tenker du på å starte nettbutikk? Få gode tips og råd i vår bloggpost

Del
Tags
Markedsføring maanedensnettbutikk Inspirasjon
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS