maanedensnettbutikk | 20 mars 2018

Månedens nettbutikk mars 2018

Hver måned velger vi en av våre kunder og tildeler dem med tittelen Månedens nettbutikk.

3 min lesetid

Månedens nettbutikk i mars er Dølt, en nettbutikk som tilbyr illustrasjoner innenfor street art sjangeren. Illustratøren, Janne Johansen, finner inspirasjon i alt fra musikk til nyheter. Hun elsker å formidle følelser og humor og brenner for veldedighet - der hun bidrar så ofte hun kan. Til daglig holder hun plass i Askim i Østfold.

Vi har tatt en prat med den kreative damen bak www.dolt.no, Janne.

Hva var din motivasjon for å starte nettbutikk?

Min motivasjon for å starte nettbutikk kom når jeg fant ut av produktene mine var noe folk likte og ønsket mer av! Ettersom jeg i "min" bransje er avhengig av sosiale medier for å nå ut til folk ville ikke et galleri eller fysisk butikk vært noe for meg, ihvertfall ikke alene! Med nettbutikken kan jeg tilby produktene mine til alle jeg treffer i de forskjellige mediene på internett, jeg kan også nå utenfor landets grenser! Nettbutikken ville gi meg en frihet til å nå så mange som mulig og også gi den servicen at du ikke trenger å kjøre fra Tromsø til Østfold for å se bildene mine!

Hva synes du er det viktigste å tenke på ved oppstart av nettbutikk?

Det definitivt viktigste for meg var å få en plattform hvor jeg faktisk ikke trengte å være et teknisk geni, for jeg finnes ikke teknisk! Jeg er rett og slett en NOOOB som kidsa sier! Jeg er avhengig av å kunne få hjelp til ting som andre kanskje ser på som en selvfølge at man kan! Det var viktig å ha noen å kunne rope ut HJEEEEELP til om man ikke fikk til å legge inn et produkt eller få inn et produktbilde. Så sånn i bunn og grunn tror jeg det viktigste ved oppstarten av en nettbutikk var å skaffe seg den solide plattformen hvor man får hjelp til å bygge kvalitet og alltid får hjelp til de store og små tingene man selv ikke evner å se løsningen på. Og utifra plattformen kan man lage sin egne unike nettbutikk!

Gjorde du noen form for markedsundersøkelse før du startet opp?

Nei. Eller altså, markedet etterspurte på en måte og jeg lystret! Det hørtes utrolig hovent ut, men jeg er nok en person som kanskje har kastet meg ut i et hav av ting man burde og ikke burde før man starter med noe som dette, men jeg har jo allikevel klart det, men om jeg hadde gjort det enklere for meg selv ved å kanskje gjøre det på måten man bør kan nok godt tenkes! Men den som intet våger intet vinner ;)

Hva er din målsetning for nettbutikken?

Min målsetting for nettbutikken er å fortsette å levere enkle løsninger og kvalitet! Det er det som trekker til seg kundene og også det som får de til å komme tilbake!

Har du noen gode råd å gi andre som skal starte nettbutikk?

Nå høres det vel ut som om jeg er sponset av dere, men for guds skyld velg 24nettbutikk eller ihvertfall et firma som tilbyr samme løsninger! Jeg hadde ALDRI fått til dette om jeg ikke hadde hatt nettbutikkleverandøren min i bunn! Det er altså så viktig! Jeg hadde nemlig en nettbutikk før jeg startet hos 24nettbutikk, en nettbutikk jeg måtte ordne alt selv, og den så faktisk ut som en dårlig hjemmeside fra 90-tallet, og det er helt uten å overdrive! Jeg merket en stor vekst i salget når jeg byttet over til 24nettbutikk.

Hva gjorde at du valgte 24Nettbutikk?

Det som gjorde at jeg valgte dere var rett og slett fordi jeg trengte hjelp til hjemmesid... jeg mener nettbutikken min, og da tydde jeg til en gammel bekjent som jeg vet er god på slike ting. Jeg fikk litt kjeft for at jeg i det hele tatt kunne slippe en slik side ut på nettet og han sa at om 2 timer ringer det en fra 24Nettbutikk som skal hjelpe deg å få igang en ekte nettbutikk! Angrer ikke på dette!!

 

Ønsker du bilder til hjemmet ditt, en personlig gave, ønsker bedriften din en egen kolleksjon eller ønsker du å bli forhandler? Ta kontakt med Janne for et uforpliktende møte.

Vi i 24Nettbutikk er stolt over å ha deg som kunde Janne, og ønsker deg lykke til videre med din satsing :-)

Del
Tags
maanedensnettbutikk Inspirasjon
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS