maanedensnettbutikk | 17 december 2018

Månedens nettbutikk november

3 min lesetid

Verktøyboden.no er en nettbutikk med ett bredt utvalg av verktøy og utstyr. Med sterke leverandører på laget skal de kunne dekke de fleste behov som kundene måtte ha. Om kundene ikke finner det de trenger i butikken gjør de sitt beste for og skaffe det til deg!

Egen interesse for bransjen, topp service og kvalitet er stikkordene til Tor Arne Østli, en av de som driver nettbutikken Verktøyboden.no

"Vi fører varer fra Bahco - Teng Tools - Hultafors - Luna - Mora - Bosch - Metabo - Mareld - Skydda - CRC - Rigid", forteller Tor Arne og fortsetter "Det er også viktig å følge opp kundene i etterkant".

Butikken lanserte i 2016 og holder til i Askim. 

Vi tok oss en prat med prat med Tor Arne.

Hva var deres motivasjon for å starte nettbutikk?

Vi ville starte en nettbutikk hvor vi kunne bruke våre egne interesser og samtidig tilby et bredt utvalg av verktøy til privatpersoner, hobby-mekanikere og proff-kunder. Vi hadde en ide om hvilke varer vi ville ha og en ønskeliste med leverandører som utgangspunkt. 

Hva synes dere er det viktigste å tenke på ved oppstart av nettbutikk?

Det er viktig og sette av mye tid og ha tålmodighet. Å bygge opp en systematisk butikk hvor det er lett å finne frem i tar tid. Finn ut hvilke konkurrenter som finnes i markedet fra før, ta en titt på deres hjemmesider og tenk hva du kan gjøre annerledes for å gjøre deg unik. Finn gode leverandører og sørg for at du har tilgang på detaljert informasjon og gode bilder.

Gjorde dere noen form for markedsundersøkelse før du startet opp?

Nei, det gjorde vi ikke.

Hva er deres målsetning for nettbutikken?

Målsetningen er å skape en solid nettbutikk med eget lager, slik at vi kan tilby rask levering til alle våre kunder, uansett hvor i landet de kommer fra.

Har dere noen gode råd å gi andre som skal starte nettbutikk?

  • Bruk god tid på å bygge grunnlaget til nettbutikken, finn en layout som er ryddig og enkel å bruke.
  • Finn solide leverandører og samarbeide med.
  • Opprett en Facebook-side for nettbutikken, det gir deg en god plattform for å få frem nyheter, tilbud og informasjon. 

Hva gjorde at dere valgte 24Nettbutikk?

Når vi ville lage nettbutikk googlet vi og leste om forskjellige leverandører. Vi er veldig fornøyde med at valget falt på 24Nettbutikk, supporten er fantastisk og det kommer stadig gode råd og tilbud rundt f.eks markedsføring andre tiltak for å selge og konvertere bedre.

Driver dere med markedsføring? I såfall hvilken type og hvor ofte?

Vi markedsfører på tre forskjellige plattformer, to av disse styrer og designer vi selv og den siste har vi kjøpt via 24Nettbutikk. 

Vi startet med Facebook ads. Vi gikk på ett introkurs til Facebook markedsføring som gjorde det enklere å starte. Vi bruker fremdeles Facebook ads aktiv og forsøker å ha minst en annonse ute til enhver tid.

Etterhvert bestemte vi oss for å kjøpe en pakke med administrasjon av Google shopping ads via 24Nettbutikk. Når vi startet med dette fikk vi en enorm oppgang i trafikk på siden.

Vi er også med i et prøveprosjekt med Adline via 24Nettbutikk. Med Adline lager vi egne banner ads og native ads på en veldig brukervennelig plattform.

 

Det blir spennende å følge med Verktøyboden.no fremover. Vi ønsker dem masse lykke til videre!

Del
Tags
maanedensnettbutikk Inspirasjon
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS