maanedensnettbutikk | 4 juni 2019

Månedens nettbutikk mai

2 min lesetid

Månedens nettbutikk i mai har røtter helt tilbake til 1895, fikk nye eiere i 2017 og satser hardt mot å bli Norges største leverandør av knoller, løk og frø på nett.

Følgende kan leses på hageglede.no

"Vårt mål er å tilby hageentusiasten spennende produkter som man ikke finner alle andre steder, og det er nettopp det store sortimentet som skiller oss fra ditt lokale hagesenter. Hos oss finner du blomsterløk og frø som ikke "alle andre" har."

Vi har tatt en prat med Hans Arne Hvinden hos hageglede.no for å høre om hvordan det er å drive med salg av knoller, løk og frø på nett.

Hva var deres motivasjon for å starte nettbutikk?

Motivasjonen for å starte nettbutikken hageglede.no var å kunne nå privatmarkedet med et spennende produktsortiment. Vi ønsket å tilby de tusenvis av hageentusiastene der ute mer spennende varer enn det du finner i det lokale hagesenteret. Vår idé er at et bredt sortiment passer fantastisk i en nettbutikk hvor kunden kan bruke god tid.

Hva synes dere er det viktigste å tenke på ved oppstart av nettbutikk?

Vi forsøker å spille på våre styrker som nettbutikk i et marked som er preget av tradisjonell handel i hagesentre. Vår fordel som nettbutikk er det store utvalget, men også muligheten vi har til å vise frem produktene vi selger med tekst, bilder og video.

Hva er deres målsetning for nettbutikken?

Vårt mål er å bli landets største nettbutikk for blomsterløk, knoller og frø. Dette ønsker vi å oppnå gjennom et spennende sortiment og god kundeservice.

Hva gjorde at dere valgte 24Nettbutikk?

Plug and play. Rask og enkel produktimport. Har man konseptet klart så kan oppstart av selve nettbutikken gå raskt ved å benytte 24Nettbutikk.

Driver dere med markedsføring? I såfall hvilken type og hvor ofte?

Vi annonserer i all hovedsak gjennom Google Ads og Facebook Ads. Primært kontinuerlige kampanjer som handler om å være synlig, men også kampanjer."

 

Vi i 24Nettbutikk ønsker Hans Arne Hvinden og hageglede.no fortsatt lykke til med salget!

Del
Tags
maanedensnettbutikk Inspirasjon
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS