maanedensnettbutikk | 28 juni 2018

Månedens nettbutikk juni

3 min lesetid

De flinke folkene bak Starbucks nettbutikk (UMOE Restaurant Group Coffee AS) har gått inn for å virkelig drive nettbutikken i riktig retning. Med rett fokus, gode produkter og dyktige medarbeidere har de fått til en nettbutikk som både ser bra ut, og som er bra!

Nettbutikken oppdateres og drives av Ann Kristin Nomerstad, med god hjelp fra hennes fantastiske kollega Magne, som oppdaterer og driver lageret vårt og passer på at alt står på stell der. Ved god kommunikasjon dem imellom er nettbutikken alltid «on track».

Vi i 24Nettbutikk har fulgt med dem en stund og derfor måtte vi bare ta en prat med dem om deres reise så langt.

Hva var deres motivasjon for å starte nettbutikk?

Først og fremst ønsker vi å kunne tilby god kaffe til alle og enhver å nå ut til byer vi ikke er etablert i enda. Å starte opp en nettbutikk åpner opp muligheten til å nå ut til enda flere kunder. Det har også vært stor etterspørsel etter produktene våre, noe som har resultert i at å drive nettbutikk vil være optimalt for å innfri kundenes behov.

Hva synes dere er det viktigste å tenke på ved oppstart av nettbutikk?

Det er viktig å være godt forberedt og regne med en del jobb den første tiden. En nettbutikk drives ikke av seg selv, og trenger mye jobb og vedlikehold det første året. God planlegging før lansering er også ekstremt viktig. Gode produkter, tekst og ikke minst bilder er også avgjørende for kunden. Produktene må fremstilles på en ryddig og oversiktlig måte. En god forretningsplan og riktig målgruppe er også alfa omega.

Å stille seg selv noen viktige spørsmål kan også lurt. Er det en forespørsel etter en nettbutikk innenfor din varekategori? Hva er målsettingen? Hva vil være suksess og hvordan måles dette?

Gjorde dere noen form for markedsundersøkelse før du startet opp?

Vi gjorde en liten markedsundersøkelse før vi startet opp, noe vi ser verdien av i ettertid og under lansering av nettbutikken.

Hva er deres målsetning for nettbutikken?

Å selge mest mulig kaffe og andre produkter ut til riktig målgruppe. Vi ser også verdien i tilbakemeldinger og vurderinger fra kunder som har kjøpt produkter hos oss. Vi vet at utseende, service, og leveringstid spiller en stor rolle på om kunden ønsker å handle hos oss igjen.

Har dere noen gode råd å gi andre som skal starte nettbutikk?

Gjør deg opp meninger og spørsmål om hva du ønsker å få ut av en nettbutikk. Ta gjerne kontakt med andre drivere av nettbutikker for tips og råd.

Hva gjorde at dere valgte 24Nettbutikk?

En god kombinasjon av pris, tilgjengelighet, muligheter og veldig god oppfølgning og tilrettelegging.

Driver dere med markedsføring? I såfall hvilken type og hvor ofte?

Vår markedsføring går primært gjennom Facebook, Instagram og Twitter, men også gjennom vår hjemmeside. Våre innlegg og tilbud publiseres med jevne mellomrom.

 

Det er et spennende prosjekt de har startet. Vi i 24Nettbutikk ønsker dem lykke til på veien!

For god kaffe og spennende produkter, se deres nettbutikk her.

 

 

Del
Tags
maanedensnettbutikk Inspirasjon
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS