| 3 oktober 2017

Klarna lanserer enda flere betalingsalternativ!

2 min lesetid

Twitter-B2C-Smoooth.jpg

Klarna er den betalingstilbyderen som de siste årene har vært mest innovativ og har endret måten å betale på for tusenvis av kunder i Norge og verden forøvrig. Dette har ført til høyere konvertering i nettbutikkene og gjort det enklere for kunden å handle.

Denne filosofien tar nå Klarna ett skritt videre og lanserer en rekke nyheter i løpet av høsten. Under er noen eksempler på innovasjon og nyheter som 24Nettbutikk, gjennom Klarna, kommer til å lansere fremover og som vi mener vil bidra til å øke salget ditt.

  • Lagre kort i kassen - som innebærer at konsumentens kort er lagret hos samtlige nettbutikker som har Klarna Checkout. Kortkjøp med ett klikk - uten ekstra app
  • Klarna Direkte - penger trekkes direkte fra din bankkonto når varene leveres, uten behov for kortnummer eller ekstern app.
  • Betal med ett klikk - betal fakturaen med ett enkelt klikk og velg selv når pengene skal trekkes fra din konto.
  • Effektive verktøy for å personalisere kjøpsopplevelsen og øke salget direkte fra startsiden og videre gjennom flere touch points under kundereisen.

Klarna har en sterk markedsposisjon i både Norden og verden ellers, noe vi tror forsterkes med enda flere betalingsalternativer og konverteringsøkende funksjoner. Vi gleder oss til å rulle ut de nye funksjonene og kommer tilbake med mer informasjon så snart disse er klare til lansering.

 

Har du ikke en nettbutikkløsning i dag, eller vurdere å bytte - registrer deg for en gratis 30 dagers demokonto eller book en uforpliktende gjennomgang
PRØV GRATIS I 30 DAGER!
book gjennomgang her
Del
Få Nyhetsbrev
Relaterte innlegg

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS