<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2 min lesetid

Det er ganske "lett" å øke trafikk til nettbutikkene. Ved å formidle riktig info om butikkene/produktene/tilbudene etc. til potensielle kunder på rett sted og til rett tid, så er det snakk om relativt få kroner i digital annonsering som skal til for å få flere kunder inn i nettbutikken. Men dette trenger slett ikke å bety at flere handler..

trafikkøkning

Vi får for tiden en økende antall spørsmål om hvordan man kan markedsføre butikken og varene sine bedre. Og flere og flere av kundene spør oss om å bistå dem med markedsføringsarbeidet. Dette er gledelig. For vi har spisskompetanse innenfor både Facebook, Instagram og Google (Adwords) hos oss, og setter med glede opp trafikkøkende kampanjer for våre kunder. Men kampanjene vi kan lage er nettopp det: Trafikkøkende. Og selvsagt: FØR vi setter opp kampanjer og annonsering i disse kanalene for våre kunder, er vi nøye med å stille det viktige spørsmålet:

HVORFOR skal kundene som kommer inn i butikken din handle akkurat hos deg?

Ikke alle kan svare sånn helt konkret på det med det samme. Da begynner vi selvsagt i en annen ende enn å umiddelbart øke trafikken inn til butikken. :-) For dette spørsmålet er helt avgjørende å ha svar på for å lykkes med sin nettbutikk i dag! Og hva som er svaret (eller oftest svar_ene_) på det spørsmålet er varierende fra butikk til butikk. Og fra gang til gang. Begynn gjerne der du også. Skriv ned svar på det spørsmålet. Tving deg til å definere det så konkret som mulig. For da kommer du langt i markedsføringsarbeidet, må vite!

Vi lar denne helgens blogg stanse der. Dette temaet har jo svært nær sammenheng med forrige ukes blogg "Content is King", så har du ikke lest den, må du gjøre det nå :-) Forresten henger alle sidene ved å drive nettbutikk mer og mer sammen, i takt med samfunnets utvikling - særlig i forhold til transparens og åpenhet. Det er jo faktisk derfor vi blogger :-)


PS: Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Del
Tags
Markedsføring programvare adwords Artikler&Tips
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS