Markedsføring strategi Webinar salg

Webinar: 5 grep som garantert øker nettsalget ditt

Live, gratis webinar!

Dette du få med deg!

Tid:
Onsdag 30 januar, kl. 13.00-14.30.

Vi har fått inn nettbutikkguruen Marte Klouman som vil dele enkle og effektive grep du kan implementere allerede i dag for å øke nettsalget ditt. Deltar du live er du også med i trekningen av å få et komplett redesign av nettbutikken din. Webinaret er helt gratis!

Du vil blant annet lære:

  • Små, enkle grep som vil gi et massiv løft i konverteringsraten din 
  • Markedsføringsmetoden som er mer effektiv enn noen annen (hint: du blir kanskje ovverasket over hvilken...)
  • Hvordan noe du tror er smart snarest må fjernes fra nettsiden din - det hemmer salget ditt!
  • Martes mest effektive verktøy for å forbedre nettsider


Konverteringsøkning er en utrolig viktig ting du må jobbe med i nettbutikken din, men som mange glemmer. Det de fleste fokuserer på hvordan de kan få flere besøkende inn til nettbutikken sin, men tenk hvor mye omsetningen din kunne økt, hvis flere av de som allerede var innom faktisk handlet! 

La oss regne litt.

La oss si at du i dag har 20.000 besøkende innon nettbutikken din hver måned. Av disse er det 420 som handler, som gir en konverteringsrate  på 2,1%. Altså, 2,1% av alle som er innom nettbutikken din ender opp med å faktisk gjennomføre et kjøp. La oss si at gjennomsnittlig ordreverdi for disse kundene er 367 kroner. 420 salg til 367 kroner hver, gir en månedlig omsetning på kr 154.140 og en årlig omsetning på kr 1.849.689 i året.

Når en potensiell kunde går inn på nettsiden din er det mange tanker som farer igjennom hodet deres;
- Er denne siden til å stole på? Hvor finner jeg produktet jeg er ute etter? Er frakten dyr? Osv, osv.

For hvert klikk kundene foretar seg inne i nettbutikken din, har de alltids valget mellom å kikke mer, handle, eller å gå til VG.no. Hvert potensielle valg er en hindring og vi ønsker minst mulig hindringer når de kikker inne i butikken din.


La oss si at du tar litt grep inne i nettbutikken din for å gjøre det lettere for kundene dine å finne frem til produktene og informasjonen de ønsker å se. Dette kan gjøres ved hjelp av design, ved å legge til tekst, fjerne tekst osv. La oss si at disse små, enkle grepene gjør at konverteringsraten i nettbutikken din øker med 0,9% i tillegg til at gjennomsnittlig ordreverdi øker med 20 kroner, til 387 kroner. En økning som høres så minimal ut, men som har uendelig mye å si for deg som nettbutikkeier.

La oss regne på nytt:

20.000 besøkende med en konverteringsrate på 3% = 600 ordre.
600 ordre * kr 387 = 232.200 kroner i måneden, eller 2.786.400 kroner i året.

Med små grep har vi nå økt omsetningen med hele 936.711 kroner i året, eller 50,64%!!

Derfor er konverteringsraten din så viktig! Og derfor har vi fått inn Marte Klouman, tidligere ehandelssjef for XXL og gründer av Netthandelskolen, for å hjelpe deg med å øke den. Deltar du i webinaret vil du også være med i trekningen av et komplett redesign av nettbutikken din, basert på Martes tips. Vinneren trekkes i slutten av webinaret. Hva venter du på? Webinareet er helt gratis, vi ønsker at du skal lykkes, så meld deg på.

Kommentarer på dette innlegget