programvare | 23 september 2016

Webdesigner Helge på plass.

2 min lesetid

Når vi satser på ekspansjon i form av flere kunder og nye markeder, blir det svært viktig for oss å ha på plass tilstrekkelig bemanning med riktig kompetanse for å kunne levere det kundene etterspør - effektivt og med kvalitet. Møt vår nyeste kollega ved hovedkontoret i Rørvik - webdesigner Helge-Kristoffer Wang:

webdesigner Helge

Kundene i fokus

Mange av våre kunder ønsker naturlig nok veiledning, hjelp og bistand innenfor ulike deler av det å bygge og drive nettbutikk. Vi har blant annet sett en økende etterspørsel etter designhjelp. Derfor passet det oss veldig bra at Helge tok kontakt her om dagen for å høre om vi kunne ha bruk for ham :-)

Helge er født og oppvokst lenger nordpå, nærmere bestemt Bodø. Men kjærleiken har ført ham hit til Rørvik.. Og her er han nå (heldigvis!) godt etablert med sin vesle familie. Tross sin beskjedne alder på kun 24 år, har Helge høy kompetanse på sine områder. Han har blant annet 4 års erfaring som webdesigner og grafisk designer, og han har god teknisk forståelse og kompetanse innenfor html og css. Han forteller at han er opptatt av helhet og strategisk forankring (hvorfor gjøre hva for å oppnå hvilke mål), og at han er spesielt opptatt av brukergrensesnitt, brukeropplevelse og samspillet mellom design og funksjonalitet.

helge1

Black Friday, Cyber Monday...

Helge er allerede igang med designoppdrag for våre kunder. I tospann med sin designermakker her i 24Nettbutikk, Martin. Og Helge gleder seg etter eget sigende nå veldig til både Black Friday, Cyber Monday. Og ikke minst til julekampanjer og nyttårssalg i nettbutikker rundt om i det ganske land. Og de utfordringer og spennende oppdrag slikt gir til våre designere!


PS: Ønsker du hjelp med design av din nettbutikk (eller elementer i denne) er det bare å ta kontakt. Både Helge og Martin sitter klar for å bistå dere!

Del
Tags
programvare design
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS