programvare | 4 januar 2016

Vi utvider staben igjen

2 min lesetid

Etter et godt år for vår virksomhet, har vi nå utvidet staben med to nye medarbeidere. Inger Sofie Schjelderup (Rørvik) er på plass for å avlaste daglig leder med kontoroppgaver, i første rekke innenfor økonomi og regnskap. Og Øyvind Nordstrand (Kolvereid) er tilsatt for å jobbe med markedsføring og kommunikasjon for bedriften.

nyansettelser2016 Daglig leder Robert Zwarg (i midten) flankert av sine to nye medarbeidere Inger Sofie Schjelderup og Øyvind Nordstrand

Dette er en nødvendig og gledelig konsekvens av god og langvarig vekst for oss i 24Nettbutikk. Vi har økt jevnt og trutt i antall kunder i flere år. Og etter at vi i 2015 gjorde nye store forbedringer i produktet vi leverer, samt fikk på plass en veldig god avtale med Klarna innenfor betalingsløsninger, var tiden overmoden for å styrke de merkantile funksjonene hos oss. Som daglig leder i en bedrift som vår er det nødvendig for meg å ha både tid og overskudd til å se fremover og lage de langsiktige planene for videre vekst og utvikling. Da kan ikke all arbeidstiden min brukes opp på oppgaver som både kan og bør settes bort til dedikerte stillinger. Dette er rett og slett en ny posisjonering for å sette 24Nettbutikk i stand til å fortsatt kunne levere topp kvalitet i alle ledd og ikke minst fortsette den gode veksten vi har hatt de siste årene.

Schelderup har tidligere vert driver av Rørvik Helsekost og Tema, mens Nordstrand kommer stilling som kulturarbeider i Nærøy kommune. Og de representerer begge kompetanser og erfaringer som er nyttig for 24nettbutikk! Nå er det vi i 24nettbutikk, og etterhvert våre kunder, som får nyttegjøre seg denne. Og det gleder vi oss til!

Del
Tags
programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS