Markedsføring | 2 september 2016

Vi ruster oss til høsten

1 min lesetid

Av erfaring vet vi at høsten er en god periode for nettbutikker. Som plattformleverandør må vi hele tiden ruste oss til å kunne håndtere et marked i stor vekst. Og vi må sørge for rigge vår bedrift for å håndtere bransjens utfordringer og svingninger. Derfor går vi inn i september med atter en ny person på plass i vår supportavdeling - Even! Og med ny mann på laget, vier vi fredagsbloggen denne uka til å presentere ham bittelitt.

even3 Nyansatte Even - her under opplæring gitt av vår CCO Åsbjørn Hansen.

Even sitter selvsagt meget opptatt med intensiv opplæring gitt av vår utmerkede Chief Customer Officer Åsbjørn Hansen. Men han tok seg likevel tid i dag til å svare på noen spørsmål fra bloggredaktøren. 

Even Audun Fjellingsdal Eriksen opplyser at han som Rørvikgutt - født, oppvokst og bosatt i kystbyen foran alle kystbyer - er kjempeglad for å ha funnet seg en svært spennende jobb i sin hjemby. Spesielt ser han frem til å være med i en bransje med utvikling og endring hver dag.

Med kun 22 år på baken har ikke Even rukket å få så veldig mye yrkeserfaring hittil. Og med videregående skole og yrkeserfaring innenfor helsefag, er kanskje en overgang til vår bransje noe uvanlig og uventet. Men når Even forklarer at nettopp kommunikasjon med - og veiledning av - mennesker er hans aller største lidenskap og noe han finner svært interessant, ser vi selvsagt den røde tråden.

even1 Even Audun Fjellingsdal Eriksen

Vi ønsker Even hjertelig velkommen om bord i 24-skuta, og seiler videre inn i atter en spennende høst. Om du har behov for support den nærmeste tiden og støter på Even, gir vi dere en oppfordring om å være snill med ham og vise hensyn til at han akkurat har begynt i jobben. Men etter en uke er det selvsagt ingen nåde mer! ;-)

 

Del
Tags
Markedsføring programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS