Markedsføring | 22 maj 2019

Skriv så det selger - (webinaropptak)

Lær hvordan du kommuniserer bedre og selger mer igjennom tekst. Kommunikasjon igjen tekst bruker vi hvor enn vi snur oss i nyhetsbrev, eposter, annonser, produkttekster, innlegg i sosiale medier, osv.

3 min lesetid

Lær hvordan du kommuniserer bedre og selger mer igjennom tekst. Kommunikasjon igjen tekst bruker vi hvor enn vi snur oss; i nyhetsbrev, eposter, annonser, produkttekster, innlegg i sosiale medier, osv.  

Se opptaket av et live-webinar Tekstdoktor Christine Calvert og Robert Shaw bak gründerpodkasten Inkubatoren, hold for 24Nettbutikk. Her vil du lære alt du trenger for å løfte din skriftlige kommunikasjon til det neste nivået.

Noe av det vi snakker om:

  • Hvordan du former teksten etter kunden din
  • To formler, AIDA og omvendt pyramide, som du aktivt kan bruke i all tekstkommunikasjon
  • En bråte kommunikasjonstips for alt fra nyhetsbrev, epost og til sosiale medier
  • Tips og triks til hvordan du skriver gode tekster, mer personlige tekster og hvordan du kommer i gang - selv om du synes det er skikkelig vanskelig


    Se opptaket

 


Om Christine:

Christine, Norges eneste tekstdoktor,  hjelper bedrifter med kommunikasjon, å skape nettsteder, blogger og tilstedeværelse i sosiale medier igjennom skreddersydde foredrag og skrivekurs. Hun er forfatter av to bøker innenfor samme tema "Skriv så det selger" og "Skriv for nettet - kort og godt", er en populær foredragsholder og underviser i digital markedsføring på Høyskolen Kristiania, tidligere Westerdals. Christine jobbet tidligere som tekstforfatter i reklamebransjen, global nettredaktør i DNV GL og som "tekstevangelist" i BEKK.


Ikke gå glipp av:

Vi anbefaler sterkt å sjekke ut nettkurset og bøkene til Christine. Her vil du lære om alt vi snakker om i webinaret, bare langt grundigere, med eksempeler, samt mye annet vi ikke snakker om i webinaret.

Nettkurs:
Her finner det grundige nettkurset: Skriv så det selger. Her lærer du igjennom en rekke videoer, hvordan du løfter den skriftlige kommunikasjonen din til et nytt nivå.

Bøker:
Her lærer du mye av det samme som i nettkurset, men i et annet format.

Nettside:
www.tekstdoktor.no.
Hvis du ønsker å ta kontakt med Christine for hjelp, finner du henne her.

Del
Tags
Markedsføring
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS