Markedsføring | 20 august 2015

Opplever en kraftig økning i salget!

2 min lesetid

graph

Versjon 12

Nå har versjon 12 vært på markedet i noen måneder og vi har sett litt på tallene til noen utvalgte butikker. Tallene viser at antall session (antall besøkende til nettsiden), har økt med mellom 20% og 70% og at butikkeierne har opplevd økt salg. Noen har mer enn doblet omsetningen!

Det kan selvsagt diskuteres hvor mye av økningen som kan tillegges oppdatering til versjon 12, men det vi kan se er at alle har hatt en kraftig økning i besøkende fra mobil og nettbrett. Noe som igjen henger sammen med at versjon 12 er mye bedre tilpasset disse enhetene. Også bounce rate (brukere som forlater siden umiddelbart) har gått kraftig ned etter oppdateringen. Igjen kan dette tilskrives at versjon 12 er bedre tilpasset alle enheter.

Over 50% av alle klikk kommer nå fra mobil og nettbrett

(Kilde: Klarna, NETS, Bring og Post Nord)

I følge bransjetall kommer nå over 50% av alle klikk fra mobil og nettbrett. Det at butikken din er godt tilpasset disse enhetene er altså helt avgjørende for å øke omsetningen i butikken.

Generell økning i trafikk

Under kan du se utviklingen fra en av butikkene hvor vi sammenligner to perioder. Første periode går fra 16. april - 16. juni (Før oppgraderingen), med periode 17. juni - 17. august (Etter oppgraderingen). Husk også at periode to er midt i sommerferien og er en generell dårlig periode for nettsalg.

graf1

Økning i trafikk fra mobile enheter

Videre har vi statistikk for trafikk via ulike enheter (Mobil, nettbrett og desktop). Som vi ser er økningen for brukere fra mobil økt med hele 97.19%. Altså nær en dobling!

graf2

Har du enda ikke oppgradert til versjon 12? Gjør det nå!

Kundecase

Vi oppdaterte angelicasbutikk.no til versjon 12 tidlig i sommer og kunden har opplevd en dobling av trafikk fra mobile enheter. Den økte trafikken gjenspeiler også den markante omsetningsøkningen angelicasbutikk.no har opplevd etter oppgraderingen.

Angelicasbutikk.no har også investert i en profileringspakke som gjør at hun på en mye bedre måte kan "styre" salget til enkeltprodukter/kategorier enn hva som var tilfellet før. Produkterkategorier plassert på forsiden i form av bokser, konverterer mer salg enn produktkategorier som ikke er representert på forsiden. Dette gir angelicasbutikk.no en god anledning til å "styre" kunden til de riktige kategoriene/produktene som er mest aktuelle for årstiden.

 

Les mer og bestill profileringspakke i dag!

 

Del
Tags
Markedsføring programvare seo
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS