programvare | 4 oktober 2019

Oppdatering: ny sidenavigasjon

Iblant er det deilig å rydde litt!

2 min lesetid

 

Nå snart vil du legge merke til at sidenavigasjonen inne på forhandlersiden din vil være strukturert litt annerledes.

Sidemeny---gammel

Etter å ha lagt til en del nye funksjoner de siste årene har visse underkategorier i sidemenyen rett og slett blitt litt ulogisk plassert over tid. Iblant hadde vi heller ingen god hovedkategori å legge nye sider inn i, som igjen gjorde at de ble plassert litt tilfeldig inne i menyen.

Så nå har vi tatt en liten høstopprydning!

Vi har flyttet litt rundt på kategoriene slik at det skal være enklere og raskere å finne frem til det du ser etter. Vi har også flyttet sider som var gjemt der inne lenger frem, slik at de er lettere å finne, vi har endret litt på noen kategorinavn.  Vi kan si at menyen rett og slett er blitt logisk!

Her ser du hvordan sidemenyen var strukturert før opprydningen. Inni disse kategoriene var det også en del undersider som var plassert litt ulogisk.

 

Og slik er den nye menyen strukturert:

Her vil du legge merke til at det som tidligere het "Butikken" nå har endret navn til "Produkthåndtering". Her vil du finne alt som har med håndtering av produktene dine å gjøre.

Under der igjen finner du en helt ny kategori som heter "Design". Her finner du alt som har med endring av utseendet til nettbutikken din. 

Under der igjen finner du en ny kategori som heter "Markedsføring". Der har vi samlet alt som kun har med markedsføring og mersalg å gjøre. Her anbefaler vi å ta en ekstra god kikk da vi har laget en del nye landingssider som forklarer mer om de ulike funksjonene vi tilbyr og hvordan du kan bruke de til å øke salget ditt.

Sidemeny-lukket2 Sidemeny---åpen2

 

Her ser du et eksempel på en av de nye landingssidene som tilbyr langt mer informasjon enn tidligere:

Vipps-landingsside

Det er kanskje litt uvant i starten, men vi håper du liker endringene og at det hjelper deg med å finne frem til ting raskere fremover. Gjerne del tankene dine hvis du ønsker det.

Hilsen oss i 24Nettbutikk

Del
Tags
programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS