programvare | 22 januar 2016

Nytt år -nye folk -ny blogg

2 min lesetid

Vi går på med krum hals i det nye året, og lanserer med dette en helt ny blogg for 24Nettbutikk.

Redaktør for denne bloggen er merkevaresjef Øyvind Nordstrand Redaktør - merkevaresjef Øyvind Nordstrand

Med nye folk i staben kommer både nye impulser, ny kompetanse, nye idéer og fornyet engasjement inn i virksomheten. Vår nytilsatte merkevaresjef Øyvind bygger i den forbindelse opp en ny blogg nå, som vi håper vil oppleves både nyttig og verdifull for mange. Målgruppen er både våre kunder og alle andre netthandel-interesserte.

Det overbyggende temaet for bloggen blir naturlig nok netthandel, men etterhvert som det fylles på med artikler og nyheter vil nok mange tilgrensende temaer berøres. Øyvind vil være redaktør for bloggen, men innholdet som skal produseres vil  flere av de andre ansatte også bidra til, naturlig nok.

Lurer du på hvorfor vi blogger - eller om blogg kan være noe å vurdere å ta i bruk for din virksomhet kan du lese litt om hvorfor vi velger å bruke tid på blogg i dette innlegget.

Vi tar gjerne imot kommentarer på det vi skriver, eventuelt tips og forslag til tema dere ønsker å lese om. For enn så lenge er det noe tynt med innlegg her, ettersom bloggen er helt i startgropa. Men vi har importert noen av innleggene fra vår tidligere blogg, så litt er her å finne ja! :-)

Del
Tags
programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS