Betaling | 8 november 2016

Jul - også i Klarna-kassen!

2 min lesetid

I tiden frem mot jul har mange ofte i overkant med utgifter. Særlig julegavehandelen kan fort gi noen klare føringer for økonomien til en gjennomsnittlig norsk familie i desember. Mange skulle kanskje ønsket seg en noe romsligere økonomi akkurat i den tiden vi går inn i nå og ut året..

klarna-money

Dette er hovedårsaken til at årets julekampanje fra Klarna kan være kjærkommen for mange nettbutikk-kunder. En kampanje som allerede er igang, slik man kan se i KCOen (Klarna Checkout) i butikkene som har dette:

klarna-screenshot

"...betal i begynnelsen av februar" er rett og slett en ekstra lang betalingsutsettelse som nå har dukket opp i kassen til samtlige nettbutikker som har Klarna Checkout. Dette vil garantert være noe som mange setter pris på, samtidig som det gir ytterligere en god grunn til å foreta flere julegavekjøp i nettbutikker. :-)

Denne førjulsgaven fra våre gode samarbeidspartnere hos Klarna tror vi vil bli godt mottatt hos norske julegaveshoppere! :-)

klarna-jul

Les mer om kampanjen her.

JUL - også i resten av butikken!

Tenk også over om selve butikken din er juleklar! Førsteinntrykket folk får i en nettbutikk har ofte stor innvirkning på om folk handler eller ikke. Les vår blogg om dette her.


PS1: Husk at du kan få hjelp av en av våre dyktige designere til å pynte butikken din til juletrafikken. Les mer om dette her.

PS2:  Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Del
Tags
Betaling programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS