<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1035699933117842&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Markedsføring | 7 mars 2019

Få suksess med (og på) google!

3 min lesetid

 


Er du en av de som synes det er vanskelig å knekke Google-koden? Føler du kanskje at du legger mye tid på markedsføring uten å få noe særlig valuta igjen for pengene?

Da burde du lese videre - annonseplattformen Klarna Reach kan være fasiten for deg!

Noen synes Google sine annonsekanaler kan være litt tungvinte å bruke. Som et svar på det har Klarna i samarbeid med Google utviklet en ny annonseplattform, kalt Reach.  Hensikten med Reach er å hjelpe deg med å langt enklere få suksess på Google sine annonseplattformer.

Noe av det Reach gjør er å håndtere, optimalisere og utvikle dine annonserer 24 timer i døgnet, med en målsetning om å gi deg flere salg og å øke fortjenesten din.  Kortere sagt slipper du å bruke tid på annonsering - systemet gjør det nemlig for deg!

Og det beste av alt (som om det ikke var nok); du betaler ikke for synligheten for annonsen din. Du betaler kun når noen klikker på annonsen, og går direkte inn i nettbutikken din. Dermed er det langt lettere å kontrollere effekten du får ut av annonsene dine.

"I år har vi også valgt å annonsere via Klarna direkte i 24nettbutikk, med stor suksess", fortalte Terje Rødland oss, fra nettbutikken Hobbydrivhus.no. De ble kåret til Månedens nettbutikk i januar og deler litt av suksessen deres.  Vi tenkte derfor at vi skulle dele litt av vår kunnskap om Reach, slik at du også kan få suksess hos Google med din egen nettbutikk.

La oss se litt nærmere på hva systemet faktisk gjør for deg.

Det er utrolig viktig med gode annonser når du skal bruke annonseplattformene til Google. Heldigvis vil Reach kunne optimalisere alt rundt annonsene dine for deg.  

Mer spesifikt vil Reach hjelpe deg med:

  • Optimalisering og annonseanalyse opp mot Googles data

  • Optimalisering av kampanjer, nøkkelord, kategorier og annonser

  • Optimalisering av budnivåer for å oppnå best mulig posisjon i markedet

  • Optimalisering av negative nøkkelord for å ekskludere ulønnsom trafikk

  • Optimalisering og testing av nye nøkkelord for å øke antall konverteringer

  • Å opprette og sende konverteringer og remarketing-tagger til nettbutikken din

  • Å finne mønstre ved å analysere kjøpemønstre og kunders klikk- og besøksprofiler

  • Å opprette, teste og endre annonser etter hvor godt de presterer

  • Å lage annonsene dine gratis

Du vil få ukentlige rapporter med en enkel oversikt over kampanjene dine i tillegg til at du alltid har tilgang til Google Suksess Manager som er tilgjengelig for å hjelpe deg.


Eksempel:
Først velger du hvilket behov du har så vil plattformen hjelpe deg med å finne de riktige Google-kanalene som passer dine behov:

Skjermbilde 2019-03-05 kl. 12.42.11

Deretter er det bare å følge de tre trinne du ser i bildet under. Alt er satt slik at det skal være så enkelt som mulig for deg å sette opp annonser.

Skjermbilde 2019-03-05 kl. 12.42.25
Er du klar for å lage din første annonse?

Er du kunde av 24Nettbutikk, er Klarna Reach integrert i administrasjonspanelet hvor du kan registrere deg for å bruke løsningen.

Har du spørsmål til oss knyttet til løsningen eller for å komme i gang?


Book inn en telefonsamtale med oss her: BOOK ØNSKET TIDSPUNKT

Eller send oss en mail på post@24nettbutikk.no

Del
Tags
Markedsføring Google
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 14 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS