programvare | 27 desember 2016

24Nettbutikk med gratis SSL til alle butikker

2 min lesetid

Vi er selvsagt på jobb også i romjula. Og blant annet på grunn av endringer fra januar 2017 i hvordan nettlesere viser statusen for sider uten SSL-kryptering, ønsker vi å gi en aldri så liten helkryptert romjulsgave til alle våre kunder...

Det har lenge vært slik at nettlesere har indikert om et nettsted er kryptert (med SSL) ved hjelp av et symbol i adresselinjen - en hengelås. Men til nå har det ikke blitt spesifikt indikert at et nettsted ikke har slik kryptering i bunn. Fra januar 2017 endres dette.

LES OGSÅ:  "Ruller ut HTTPS til over tusen norske nettbutikker"

Nettsteder som ikke har en adresse som starter med https, vil fremover markeres som “ikke sikker” i adresselinjen:

Dessuten er det jo allerede slik at nettbutikker med SSL-sertifikat blir rangert høyere enn en uten av Google og ikke minst bli oppfattet som mye mer seriøs enn de uten.

Fra og med nå leverer vi derfor SSL-sertifikat som standard til alle våre kunder. Dette gjør at URLene endres til å starte med https, og at butikkene merkes med den kjente lukkede hengelåsen - begge deler i grønt:

Vi krypterer fra nå av absolutt hele butikken og ikke bare kassepunktet, slik standarden har vært tidligere.

Våre sertifikater har A+-gradering og gir som nevnt et grønt adressefelt i brukerens nettleser. Til sammenligning er dette den samme graderingen som norske banker har, og hakket bedre enn google.com (som har A).

Ditt domene:

Tillit - alfa og omega!

Det å skape trygghet og tillit er kanskje den aller viktigste oppgaven for enhver butikkeier. Og det ville ha vært svært uheldig om våre kunders kunder hadde opplevd nettbutikken som usikker å handle i. Som plattformleverandør føler vi et stort ansvar for å ivareta tilliten til netthandel generelt. Derfor legger vi inn SSL-sertifikat som standard i alle våre butikker. 

Med fortsatt ønske om en herlig romjul og et godt nyttår til alle sammen!


PS: Er du ikke kunde (ennå)?
Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Del
Tags
programvare adwords Artikler&Tips Sikkerhet SSL
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS