programvare | 21 desember 2015

Fjerner "tips en venn"

1 min lesetid

Funksjonen "Tips en venn" vil bli deaktivert fra nyttår.  Brukermønsteret i butikkene våre viser at når det kommer til deling av lenker så blir denne funksjonen brukt svært lite. Folk benytter heller knappene for deling i sosiale medier, eller kopierer lenken til siden og sender den videre på andre måter.

Målinger gjort på et datautvalg på i overkant av 6 millioner sidevisninger på flere ulike design maler viser at denne funksjonen ble benyttet svært lite. Faktisk var tallet så lavt som 0,008%. Altså var det bare 1 av 125 000 sidevisninger som benyttet funksjonen.

E-postikonet som ligger sammen med knappene for deling på sosiale medier vil ikke bli fjernet. Dette er dog en mailto-link som åpner brukerens foretrukne e-postklient for å sende en e-post direkte, og ikke et skjema som fylles ut på nettsiden.

Butikker som bruker "Tips en venn"-boksen i sin mal anbefales å fjerne denne og erstatte den med noe annet. Dette redigerer du i ditt administrasjonssystem under Innstillinger > Utseende > Bokser.

Del
Tags
programvare Artikler&Tips
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS