programvare | 12 februar 2016

Endret struktur på bloggen.

2 min lesetid

Er du kunde av oss og savner at det kommer info om nye blogginnlegg i "Nyheter"-lista i adminpanelet i butikken din? Det er en endring vi har gjort helt bevisst.

Som ledd i vår posisjonering og merkevarebygging, har vi endret litt på strukturen her på 24nettbutikk.no/blogg. Dette har en praktisk konsekvens for våre kunder som er vant med å få opp innlegg fra bloggen vår i adminpanelet i nettbutikken sin. Dere får nå ikke opp alle innlegg fra bloggen, slik dere gjorde før, men nå bare de innlegga som omhandler vårt produkt direkte. Mer generelle tips og artikler av mer allmenngyldig art finner dere ikke via dette admin-panelet.

Ønsker dere å få med dere også disse, må dere enten abonnere på bloggen direkte, eller følge med via vår facebookside. På facebooksida deler vi både våre egne innlegg, men også tips, blogger, saker og meninger fra andre kilder vi finner relevante og nyttige. Og kanskje litt humor innimellom.. :-)

Nederst på bloggen kan du skrive inn din epostadresse om du ønsker å motta varsel i epost om alle våre skriverier på 24bloggen :-)

Dette mener vi gir oss en balansert og fornuftig måte å være synlig på som hjelper oss til å være relevant overfor både våre nåværende og eventuelt fremtidige kunder, uten å mase og være påtrengende.

Del
Tags
programvare kundeservice
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS