programvare | 9 august 2016

En liten veksling...

2 min lesetid

Noen ganger finner man ut at tiden er moden for å gjøre andre ting. Kanskje har man lyst til å prøve nye utfordringer? Kanskje skal man flytte på seg? Da blir det fort behov for endring og justering på forskjellige nivå.

Vår gode kollega og medarbeider Robert Sørø kom denne sommeren til et slikt punkt, og har derfor nå dessverre sluttet i sin jobb hos oss i 24Nettbutikk.

Robert Sørø Robert Sørø har valgt nye utfordringer, og vi takker hjerteligst for laget! Du vil bli et savn...

Dette medførte selvsagt at vi med det samme måtte finne en erstatter for han, noe vi heldigvis har lyktes raskt med. Den som nå derfor er nyeste medarbeider i 24Nettbutikk er Andreas Bakke - 30 år fra Rørvik.

bakke2

Andreas heldigvis allerede er på plass på kontoret og jobber på spreng med å sette seg inn i både netthandelens generaliteter  og 24Nettbutikks spesialiteter. Han er meget godt i gang med å besvare supporthenvendelser på epost, og vil snart også være en av supporterne som hjelper våre kunder over telefon. Vær litt snill med ham da!.. :-)

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen og skal forsøke å legge tilrette for en så smertefri overgang som mulig - både for Andreas og for våre kunder!

Del
Tags
programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS