Markedsføring 24nettbutikk

24+Ve=økt konvertering!

24Nettbutikk ønsker å dele en fantastisk nyhet med deg! Vi har på vegne av alle våre Premiumkunder som har Klarna KCO, inngått en felles avtale med verdens ledende aktør på å hente tilbake avbrutte kjøp i nettbutikker. Og statistisk sett gir dette merkbar økt konvertering...

Øk din konvertering med ve interactive

Ve Interactive leverer sine tjenester i 34 land til over 10.000 nettbutikker. Og nå kan du som 24Nettbutikk-kunde bruke de samme verktøyene som Dustin, Daniel Wellington, StenaLine, airBerlin.. For å nevne noen.

Mye å hente økonomisk

Avbrutte kjøp i butikken din hentes tilbake gjennom en kombinasjon av Ve Interactives tjenester. Tjenesten er totalintegrert i 24Nettbutikk og øker konvertering i kassen med gjennomsnittlig 8%, samt øker verdien på gjenvunnet handlekurv med inntil 20%.

Spesialdesign for din butikk

Ve Interactive vil spesialdesigne maler i butikkens stil og farger for at verktøyene skal bli en helt naturlig del av butikken. Vi er så sikre på at dette produktet vil fungere for våre kunder at vi gir alle som vil forsøke seg 30 konverteringer uten ekstrakostnad. Tjenesten er selvfølgelig utviklet slik at den fungerer like bra på den mobile versjonen av nettbutikken din, som på desktop/nettleser på PC/Mac.

Øk din konvertering i dag!

Alt du trenger å gjøre for å få mer informasjon eller aktivere denne funksjonen er å trykke på lenken under og følge instruksjonene på siden.


PS2:  Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Kommentarer på dette innlegget