Markedsføring | 28 oktober 2016

24+Ve=økt konvertering!

1 min lesetid

24Nettbutikk ønsker å dele en fantastisk nyhet med deg! Vi har på vegne av alle våre Premiumkunder som har Klarna KCO, inngått en felles avtale med verdens ledende aktør på å hente tilbake avbrutte kjøp i nettbutikker. Og statistisk sett gir dette merkbar økt konvertering...

Øk din konvertering med ve interactive

Ve Interactive leverer sine tjenester i 34 land til over 10.000 nettbutikker. Og nå kan du som 24Nettbutikk-kunde bruke de samme verktøyene som Dustin, Daniel Wellington, StenaLine, airBerlin.. For å nevne noen.

Mye å hente økonomisk

Avbrutte kjøp i butikken din hentes tilbake gjennom en kombinasjon av Ve Interactives tjenester. Tjenesten er totalintegrert i 24Nettbutikk og øker konvertering i kassen med gjennomsnittlig 8%, samt øker verdien på gjenvunnet handlekurv med inntil 20%.

Øk din konvertering i dag!

Alt du trenger å gjøre for å få mer informasjon eller aktivere denne funksjonen er å trykke på lenken under og følge instruksjonene på siden.


PS2:  Alle våre kunder får tilgang til en gratis ebok der man kan lese mer om flere relevante og viktige tema relatert til etablering og drift av nettbutikker.

Besøk vår nettside for mer informasjon eller for å teste vår nettbutikkløsning gratis og uforpliktende i 30 dager.

Del
Tags
Markedsføring programvare
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS