Betaling | 14 oktober 2015

24Nettbutikk lanserer markedets råeste kasse sammen med Klarna

2 min lesetid
24nettbutikkogklarna
Fredrik Green - Norgessjef, Klarna og Robert Zwarg - Daglig leder i 24Nettbutikk.no

I dag, 14. oktober 2015, ble 24Nettbutikk "Native partner" med Klarna. Dette samarbeidet har ført til at vi nå kan tilby markedets desidert råeste kasse som vil øke din konvertering og forenkle betalingsprosessen til dine kunder.

En helt unik kasse

Over 50% av alle søk fra søkemotorene inn til nettbutikkene kommer nå fra smarttelefoner og nettbrett. Det er derfor helt avgjørende å kunne tilby en butikk- og betalingsløsning som fungerer like godt på mindre flater som på store. Den nye kasseløsningen konvertere akkurat like godt på en smarttelefon som på en PC. Dette er unikt, og ingen andre betalingstilbydere kan vise til samme tall.

Hva vil dette bety for deg som butikkeier?

  • Du kan tilby dine kunder markedets råeste kasse med betalingsmuligheter for både faktura, delbetaling og kort.
  • Alle innkomne ordrer blir behandlet direkte fra din 24Nettbutikk. Dermed slipper du å forholde deg til mange ulike administrasjonspanel.
  • Med en enklere kasse vil du oppnå økt konvertering og salg.
  • Du kan tilby dynamisk frakt sammen med Klarna Checkout.
  • Kassen kan helt fint kombineres men andre betalingsalternativ som f.eks. Postoppkrav og PayPal.

Spørsmål og svar:

Når kan jeg ta i bruk den nye kassen?

Du vil bli kontaktet per e-post når bestillingsskjema for aktivering av Klarna Checkout er tilgjengelig i din nettbutikk.

Med over 1000 aktive butikker, må det påregnes noen dagers ventetid. Merk at du må ha siste versjon (Versjon 12) av 24Nettbutikk for å få tilgang til den nye kassen. Er du usikker på hvilken versjon du har, ta kontakt med support på e-post post@24nettbutikk.no.

Hva koster det å ta i bruk den nye kassen?

Du betaler kun transaksjonsavgift på fra 2,99%. (3,99% for Basis Mini og Basis). Det er altså ingen månedlige avgifter knyttet til bruk av Klarna Checkout. Lisensprisen fra 24Nettbutikk vil variere for hvilken produkt du velger og starter på 399,- per måned for Basis Mini; 749,- for Basis og 1149,- for Premium.

Sjekk også ut våre nye hjemmesider.


Klarna ble etablert i Stockholm i 2005 med ideen om å forenkle kjøp på nettet. Vi gjør dette ved å la forbrukeren motta varen først og betale etterpå, mens vi påtar oss kreditt- og svindelrisiko for leverandørene. I dag er Klarna et av Europas raskest voksende selskap.

I 2014 slo vi oss sammen med SOFORT og dannet Klarna Group, Europas ledende betalingsleverandør. Klarna Group har mer enn 1200 medarbeidere, og er i dag aktivie i 18 markeder. Vi har over 35 millioner kunder og jobber med mer enn 50 000 nettbutikker. Vårt mål er å bli verdens foretrukne betalingsløsning."

Fredrik Green - Norgessjef, Klarna

Del
Tags
Betaling programvare Klarna
Få Nyhetsbrev

Prøv gratis og uforpliktende i 30 dager.

Utforske alle verktøyene og tjenestene du trenger for å starte, kjøre og utvide virksomheten din.
PRØV GRATIS